Αναγνώστες

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

Aποχώρηση από το Facebook ύστερα από 9 χρόνια!

Τη Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022,  αποσυνδεθήκαμε από το facebook και διαγράψαμε τις ομάδες που διαχειριζόμασταν. Ο τελευταίος λογαριασμός προφίλ με ημερομηνία δημιουργίας 8/10/2022 παραμένει ανενεργός. Λυπούμαστε που υποχρεωνόμαστε σε τέτοια κίνηση, αλλά οι συνεχείς αναφορές για το περιεχόμενο των ομάδων μας από χρήστες και οι πολλαπλές απαγορεύσεις δημοσίευσης από τον πάροχο  καθιστούν  την παραμονή μας αδύνατη



Διαχειριζόμαστε 24 ιστολόγια στον Blogger, στα οποία επιτρέπεται η ανάρτηση/κοινοποίηση δημοσιεύσεων με γυμνό και σεξουαλικό περιεχόμενο, πλην συγκεκριμένων περιπτώσεων που αναφέρονται ρητά στους όρους χρήσης της κοινότητας του συγκεκριμένου παρόχου.

Από τις 24/3/2018 λειτουργούμε τον επίσημο ιστότοπο DiaSwingers.gr, εντελώς ανακατασκευασμένο και αναβαθμισμένο το φθινόπωρο του 2021, με ενημερωτικό χαρακτήρα, περιεχόμενο σε δύο γλώσσες (Αγγλικά-Ελληνικά) και ελεύθερη πρόσβαση σε χρήστες άνω των 18 ετών.

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς τους τακτικούς και περιστασιακούς επισκέπτες των ομάδων που διαχειριστήκαμε την περίοδο 10 Αυγούστου 2013 - 19 Δεκεμβρίου 2022.

Επικοινωνία για τις βιβλιοθήκες γυμνισμού και ηδονισμού, καθώς και για τη διοργάνωση ιδιωτικών ερωτικών συναντήσεων για ζευγάρια 40+ στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@diaswingers.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου