Αναγνώστες

Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ – ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ



Σάββατο μεσημέρι. Η ώρα του μεσημεριανού γεύματος. Η Κάτια και ο Μάνος βρίσκονται στην κουζίνα, εκείνος κάνει τσιγάρο και πίνει ακόμα τον πρωινό καφέ, εκείνη μαγειρεύει. Δεν είχαν περάσει μόλις λίγες ώρες που είχαν πηδηχτεί. Άγρια και βρόμικα, όπως τους άρεσε πάντα.


Πάει δίπλα του και τον φιλάει. Νιώθει πως είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή για αυτό και δεν βιάζεται. Στο μυαλό της έχει πως θα γίνει μετά το μεσημεριανό φαγητό. Έτσι νόμιζε...


Με το που σβήνει το τσιγάρο του, την πλησιάζει από πίσω και αρχίζει να τρίβει το ερεθισμένο καυλί του πάνω της. Ανάβει και κείνη στο λεπτό, αλλά προσπαθεί να τον ηρεμήσει λέγοντάς του πως θα γίνει σε πολύ λίγη ώρα και να κάνει υπομονή.  Γυρνά προς το μέρος του και πέφτει στα γόνατα. Βάζει το καυλί του στο στόμα της. Τον περιποιείται για λίγο και εκείνος ύστερα από δύο βαθιά λαρύγγια μέσα σε μια κραυγή ηδονής χύνει μέσα στο στόμα της. Εκείνη το απολαμβάνει και χωρίς να του πει πως έχει μουσκέψει το εσώρουχό της από την καύλα, σηκώνεται, τον φιλάει και πάει να συνεχίσει το μαγείρεμα.


«Όχι,καυλιάρα. Τέλος αυτά. Έλα εδώ...», της λέει καυλωμένος ακόμη και με μια αστραπιαία κίνηση την πετάει πάνω στο τραπέζι της κουζίνας. Ανοίγει τα πόδια της και με μια κίνηση ακόμη της βγάζει το εσώρουχο. Το αγγίζει, το φέρνει στο στόμα του και λέει με ένα βλέμμα όλο υποσχέσεις. «Το κατάλαβες τι θα ακολουθήσει έτσι;» εκείνη δεν μίλησε. Βάζει το πρόσωπό του ανάμεσα στα πόδια της και αρχίζει να τη γλείφει. Με κυκλικές κινήσεις, περιστροφή της γλώσσας, με λαιμαργία έτρωγε το μουνί της. Εκείνη βογγούσε και ένιωθε να φλέγεται από καύλα και ηδονή. Ένιωθε τη ζέστη του στόματός της. Την καύλα, οι φωνές της τον ξεσήκωναν όλο και πιο πολύ. Και εκεί που αποσύρθηκε και νόμιζε πως είχε πλέον χορτάσει να πίνει το καυτό της γάλα, εκείνος άρχισε να παίζει με το δάχτυλό του την κλιτορίδα της. Γαργαλιστικά στην αρχή και μετά λίγο πιο έντονα,τόσο όσο χρειαζόταν για να ανάψει εκ νέου μέσα της η επιθυμία.

«Και τώρα  ήρθε η στιγμή σου»,της λέει. Με το δείκτη του χεριού του προχωρά προς τον κόλπο της και αρχίζει σιγά-σιγά να την παίζει. Με κινήσεις αργές στην αρχή μέσα-έξω, για κάποια ώρα προχωρά στο δεύτερο στάδιο. Βάζει και τον μέσο του εντός και συνεχίζει. Με δύο δάκτυλα να την παίζουν όλο και πιο αργά αρχίζει να καυλώνει. Φωνές και βογγητά έχουν γίνει ένα. Δαγκώνει τα χείλη της για να μην ουρλιάξει. Εκείνος όσο τη βλέπει να τρέμει εμπρός του από ηδονή άλλο τόσο ερεθίζεται και συνεχίζει να την παίζει. Αργά στην αρχή, μετά γρήγορα, πιο γρήγορα και πιο γρήγορα. Ένα ανελέητο παιχνίδι που δεν λέει να σταματήσει. Και σε μια στιγμή, σωπαίνει. Ο κόλπος της συσπάται, σφίγγει και σχεδόν πετάει έξω τα δάκτυλα του. Εκείνος όμως συνεχίζει ακάθεκτος. Και ένας πίδακας υγρών εκτοξεύεται από το  καυτό, κατακόκκινο μουνί της Κάτιας. Φτάνει ως τον απέναντι τοίχο, τουλάχιστον τρία μέτρα μακριά, και καταλήγει να πέσει επάνω στα μάτια της κουζινας! Και όσο ο Μάνος συνέχιζε να την παίζει τόσο εκείνη έχυνε. Ένιωθε μέσα της να αδειάζει και απορούσε  πως γίνεται να νιώθει τόση απόλαυση με μόνο ένα δαχτύλωμα.

Χαμογελούσε, βογγούσε και έχυνε.  Βογγούσε, έχυνε ξανά και χαμογελούσε.


«Έχεις κι άλλα;» της λέει και συνεχίζει. Και ξαναβάζει μέσα τα δάχτυλά του και δευτερόλεπτα μετά το μουνί της παίρνει φωτιά και ξαναπετάει καυτά τα υγρά της επάνω στο σώμα του.  Αυτή τη φορα, ο Μάνος σκύβει ανάμεσα στα πόδια της και τα πίνει αχόρταγα... διψούσε πολύ. Τόσο που το γυάλισε. Και όσο την έπαιζε, εκείνη έχυνε ξανά και ξανά κι αυτός εκεί ανάμεσα στα σκέλια της, γαμούσε κι έπινε!


Εκείνη τη μέρα οι δύο τους έφαγαν ο ένας τον άλλο αλλά όχι το φαγητό στην κατσαρόλα.  Έχοντας πιει όλα τα υγρά του μουνιού της, βάζει τον πούτσο του μέσα της. Και αρχίζει να τη σφυροκοπάει ανελέητα. Καυλώνει που τη βλέπει να τρέμει από ηδονή και η ίδια καυλώνει να τον νιώθει να τη γαμάει. Και με το που την αγγίζει ψηλά, κοκκινίζει στο πρόσωπο από την καύλα και μεμιας χωρίς να το καταλάβει χύνει ξανά και λούζει το χοντρό του πούτσο στα υγρά της. Εκείνος δεν αντέχει την καύλα και λίγες ωθήσεις μετά χύνει μέσα στο καυτό μουνί της όλα τα υγρά του.



Μένουν εκεί για λίγο και μετά ως πραγματικός ιππότης τη σηκώνει από το τραπέζι της κουζίνας και την καθίζει  σε μια στιγμή στα πόδια του. Την αγκαλιάζει και με τρυφερότητα της λέει «σήμερα που κοκκίνισες τόσο στα μαγουλάκια σου είσαι πιο όμορφη από ποτέ», αγκαλιάζονται σφιχτά και φιλιούνται.



Ο Μάνος και η Κάτια είναι ζευγάρι σε ελεύθερη σχέση. Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν έχει κάποια άλλη παράλληλη σχέση.  Η Κάτια βρίσκεται σε ανοικτή σχέση με άλλα έξι άτομα και παίζει και με τρία ζευγάρια. Επέλεξε το Μάνο για το χαρακτήρα του. Στις ανοικτές σχέσεις η γυναίκα πάντοτε επιλέγει το σύντροφό της και ο επιλαχών επιφορτίζεται με τον έναν και μοναδικό στόχο που είναι η πλήρης ικανοποίηση της γυναίκας. Η σχέση είναι πάντα αυτή.


Μια γυναίκα μπορεί να επιλέγει να βρίσκεται με περισσότερα από ένα άτομα, επειδή ακριβώς βρίσκει στον καθένα τους και κάτι ξεχωριστό που την ελκύει. Ανατομικά δεδομένα δεν της προκαλούν εντύπωση ούτε τα επιδιώκει. Η  ηδονή και η απόλαυση που παίρνει από τον καθένα τους είναι που την κάνουν να επιθυμεί την επανάληψη. Και με βάση αυτό δημιουργεί και σταθερές σχέσεις. Όσοι, λοιπόν, παίξατε με μια τέτοια γυναίκα και δεν σας πήρε ποτέ ξανά τηλέφωνο, υπήρξατε για κείνη το one off.


Η γνώμη της γίνεται σεβαστή και αποδεκτή και από άλλα άτομα του χώρου δεδομένου πως η εμπειρία σας για κείνη μετρά και για τους άλλους πολύ. Η γνώμη του άντρα ή των αντρών του παιχνιδιού έρχεται σε δεύτερη μοίρα, κάποιες φορές μάλιστα δεν μετρά και καθόλου.

Το παιχνίδι είναι παιχνίδι, γιατί εκείνη παίζει με τους άντρες της. Εκείνοι πάλι μπορούν να έχουν απλώς την εμπειρία πως κάπου κάποτε βρέθηκαν σε μια φάση με μια έμπειρη γυναίκα που τους πήρε τα μυαλά. Ο Μάνος υπήρξε για κείνη ένας άντρας πρόθυμος να διδαχτεί το πως να προσφέρει την ικανοποίηση σε μια γυναίκα. Και αμείφθηκε γι’ αυτό... (επιμέλεια κειμένου: ΑΚΜ)




 


 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου