Αναγνώστες

Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΣΤΗ ΟΜΑΔΑ ΗΔΟΝΙΣΤΩΝ «ΑΓΓΙΓΜΑ-TOUCHING COUPLES»


1. Η κλειστή ομάδα ηδονιστών «ΑΓΓΙΓΜΑ-TOUCHING COUPLES» αποτελείται από ετερόφυλα  ζευγάρια άνω των 30, ενεργά μέλη του διαδικτυακού τόπου συζητήσεων «ΚΥΚΛΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΔΟΝΙΣΤΩΝ» [http://libertinism.gr]

2. Δικαίωμα συμμετοχής, εκτός των ανωτέρω, έχουν μεμονωμένοι άνδρες και γυναίκες άνω των 30, ενεργά μέλη του ιστότοπου «ΚΥΚΛΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΔΟΝΙΣΤΩΝ» (συμπληρωμένο προφίλ), τα οποία δημιουργούν «ζευγάρια» για τις συναντήσεις.

3. Τακτικά μέλη της κλειστής ομάδας ηδονιστών «ΑΓΓΙΓΜΑ-TOUCHING COUPLES» θεωρούνται εκείνα των οποίων η μόνιμη κατοικία βρίσκεται στα όρια του Νομού Αττικής. Αντεπιστέλλοντα μέλη όσα κατοικούν στην περιφέρεια.

4. Η κλειστή ομάδα ηδονιστών «ΑΓΓΙΓΜΑ-TOUCHING COUPLES» διευθύνεται από τους διαχειριστές του ιστότοπου «ΚΥΚΛΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΔΟΝΙΣΤΩΝ», Άγγελο Μιμηκόπουλο και vasoula vasoula.

5. Tα ζευγάρια που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις μηνιαίες συναντήσεις της κλειστής ομάδας ηδονιστών «ΑΓΓΙΓΜΑ-TOUCHING COUPLES» ενημερώνουν με προσωπικό μήνυμα τους διαχειριστές του ιστότοπου «ΚΥΚΛΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΔΟΝΙΣΤΩΝ» και δηλώνουν τα ονόματα που θα χρησιμοποιούν στις συναντήσεις.

6. Ο ανώτατος αριθμός μελών της κλειστής ομάδας ηδονιστών «ΑΓΓΙΓΜΑ-TOUCHING COUPLES» είναι 20 (10x2) και ο επιθυμητός 10 (5x2).

7. Oι συναντήσεις διοργανώνονται σε επιλεγμένους χώρους της ευρύτερης περιοχής της Αθήνας, κατά προτίμηση Σάββατο ή Κυριακή, σε ημερομηνία και ώρα που καθορίζονται ύστερα από συνεννόηση με τα μέλη.

8. Οι διοργανωτές επιβλέπουν τους χώρους που διατίθενται για το σκοπό αυτόν και αναλαμβάνουν την προετοιμασία. Οι προς διάθεση χώροι πρέπει να πληρούν τους όρους ασφάλειας και υγιεινής, όπως καθορίζονται από τα διεθνή πρότυπα. 

9. Οι συναντήσεις της κλειστής ομάδας ηδονιστών «ΑΓΓΙΓΜΑ-TOUCHING COUPLES» ακολουθούν τα διεθνή πρότυπα, όπως αυτά τηρούνται στις αντίστοιχες λέσχες ηδονιστών του εξωτερικού. Η χρήση μικρών ονομάτων ενθαρρύνεται. Τα μέλη συνευρίσκονται στον ίδιο χώρο, στο ίδιο κρεβάτι, με φυσική επαφή μεταξύ τους.  Η άρνηση μέλους να ανταποκριθεί σε πρόσκληση άλλου μέλους είναι αναφαίρετο και σεβαστό δικαίωμά του. Στην κλειστή ομάδα «ΑΓΓΙΓΜΑ-TOUCHING COUPLES» οι κυρίες αποφασίζουν με ποια μέλη θα προχωρήσουν σε ομαδικό παιχνίδι.

10. Η παρουσία και χρήση κινητών τηλεφώνων, ψηφιακών μηχανών και βίντεο απαγορεύεται κατά τις συναντήσεις.  Οι διοργανωτές μεριμνούν για τη συγκέντρωση και παράδοση των ανωτέρω συσκευών στο χώρο υποδοχής και παράδοση στους κατόχους μετά τη λήξη της συνάντησης..

11. Οι αποχωρήσεις μελών και η αναπλήρωσή τους από άλλα μέλη είναι δυνατή κάθε στιγμή με την αποστολή προσωπικού μηνύματος στους διαχειριστές.

Eκάλη, 4 Νοεμβρίου 2014
Για την κλειστή ομάδα ηδονιστών
«
ΑΓΓΙΓΜΑ-TOUCHING COUPLES»
Άγγελος Μιμηκόπουλος & vasoula vasoula

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου