Αναγνώστες

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Η «ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΗΔΟΝΙΣΜΟΥ» ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ!


Χθες βράδυ δέχθηκα τρία τηλεφωνήματα από την ομάδα παραγωγής μεταμεσονύχτιας εκπομπής ,με θέμα την ελευθερία στη σεξουαλική έκφραση και τις νέες τάσεις που παρατηρούνται στην ελληνική κοινωνία (ανταλλαγή συντρόφων, ομαδικό σεξ, πολυσυντροφικότητα).


Την Τρίτη, 20 Ιανουαρίου και ώρα 13.00, έχω συνάντηση με την παρουσιάστρια της συγκεκριμένης εκπομπής στην Εκάλη. Παρά τις επιφυλάξεις που διατηρώ γενικά  για τις τηλεοπτικές εκπομπές με παρόμοια θέματα, αποφάσισα να απαντήσω στις ερωτήσεις της, ώστε να ενημερώσω τους ενδιαφερόμενους για τη βιβλιοθήκη αυτή. Είναι μοναδική ευκαιρία να προβληθούν οι υπηρεσίες της «Βιβλιοθήκης Ηδονισμού».


Η συμμετοχή μου στην 60λεπτη εκπομπή αποσκοπεί στην ένταξη νέων μελών στην ομάδα «ΚΥΚΛΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΔΟΝΙΣΤΩΝ» και στην κλειστή ομάδα ηδονιοτών «ΑΓΓΙΓΜΑ-TOUCHING COUPLES COMMUNITY», την οποία διευθύνει η Vasoula Trianti.


h ακριβής ημερομηνία προβολής της εκπομπής μαζί με το σχετικό σύνδεσμο θα καθορισθεί σε εύθετο χρόνο.


Είναι η πρώτη φορά που εμφανίζομαι με την ιδιότητα του ηδονιστή. Στις προηγούμενες τέσσερις φορές (ΕΡΤ1-7/9/1983, ΑΝΤ1-28/6/1994, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.TV-9/5/2013 και ANT1-18/10/2014) μίλησα για τον οργσνωμένο γυμνισμό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου