Αναγνώστες

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

ΕΠΑΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ TEΣΣΑΡΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΣΤΟΝ ΠΑΡΟΧΟ TUMBLR


Συνεχίζεται η ταλαιπωρία των διαγραφών και επαναφορών ιστολογίων μου με αντικείμενο τον ηδονισμό στον Blogger.  Η υπόθεση άρχισε στις 11 Νοεμβρίου 2014 με τη διαγραφή και επαναφορά του παρόντος ιστολόγιου, κατόπιν αναφοράς χρήστη, με αποτέλεσμα να μην έχω πρόσβαση στο λογαριασμό που διατηρώ στην Google από το 2008!

Είναι αδιανόητο για εμένα και άλλους χρήστες ιστολόγια που πληρούν τους όρους χρήσης του παρόχου να διαγράφονται για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα είκοσι ημερών. Επειδή, λοιπόν, αντιλαμβάνομαι, ότι η «επίθεση» του αυτόματου  ελέγχου του παρόχου στα ιστολόγιά μου δεν είναι τυχαία, προχωρώ στην επανεργοποίηση των τεσσάρων ιστολογίων που διατηρώ στον Tumblr από το 2013 και ενός νέου για την πολυσυντροφικότητα και τη σταδιακή μεταφορά των αναρτήσεων από τα αντίστοιχα ιστολόγια στον Blogger.
Mόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία – ελπίζω στο επόμενο δίμηνο, ίσως και νωρίτερα – θα κοινοποιήσω τους συνδέσμους. Αυτή τη στιγμή ο Tumblr, θυγατρική της Yahoo, θεωρείται ο πλέον φιλικός προς το γυμνό και την ερωτική απεικόνιση του ανθρώπινου σώματος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου