Αναγνώστες

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

ΑΠΟΨΗ ΕΝΟΣ ΗΔΟΝΙΣΤΗ

Η ανακοίνωση για την επετειακή συνάντηση ετερόφυλων ζευγαριών ανταλλαγής συντρόφων (swingers) στη Σταλίδα Ηρακλείου Κρήτης είχε αναρτηθεί στον επίσημο ιστότοπο του αμερικανικού γραφείου παροχής υπηρεσιών και γνωριμιών «Swingers Date Club» (SDC) το 2013, με το όνομα του ξενοδοχείου «CACTUS», αναλυτικές παροχές της μονάδας και το πλήρες πρόγραμμα της πενθήμερης παραμονής (28/4-3/5/15).

Δεν αντιλαμβανόμαστε, λοιπόν, την εικοτολογία που αναπτύχθηκε από έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ για τη σκοπιμότητα και την κριτική για το συγκεκριμένο είδος τουρισμού.
Εφόσον δόθηκε υπερβολική δημοσιότητα στην επετειακή αυτή συνάντηση ζευγαριών, με την ευκαιρία συμπλήρωσης δεκαπέντε ετών από την ίδρυση του γραφείου, έπρεπε η διεύθυνση του ξενοδοχείου να είχε διανείμει δελτίο Τύπου, λιτό και περιεκτικό, προς ενημέρωση των συντακτών των ΜΜΕ. Η τακτική των ελεγχόμενων διαρροών μέσω τρίτων δυστυχώς δημιούργησε ερωτηματικά και προκάλεσε αντιδράσεις συντηρητικών κύκλων.

Η διεύθυνση της μονάδας ελέγχεται για την ενημέρωση ή μη των υπαλλήλων για την παρουσία γυμνών πελατών ειδικού ενδιαφέροντος στις εσωτερικές και εξωτερικές εγκαταστάσεις του συγκροτήματος. Οι διοργανωτές είχαν γνωστοποιήσει τους όρους τους στη διεύθυνση, οι οποίοι προφανώς έγιναν αποδεκτοί από την τελευταία και ακολούθησε η υπογραφή συμβολαίου μεταξύ των συμβαλλομένων.

Τα κέντρα παραθερισμού ηδονιστών (Κ.Π.Η) γνωρίζουν άνθηση παγκοσμίως και αντικαθιστούν αυτά των γυμνιστών. Εκατομμύρια άνθρωποι υιοθετούν την εναλλακτική μορφή σεξουαλικής συμπεριφοράς, την ανταλλαγή συντρόφων, και αναζητούν κατάλληλους χώρους παραθερισμού. ΚΠΗ υπάρχουν στο Μεξικό, στην Καραϊβική, στη Γαλλία, στα Κανάρια Νησιά, στην Ταϊλάνδη και στην Ισπανία. Η Ελλάδα αποτελεί πόλο έλξης για ηδονιστές και είναι ζήτημα χρόνου η δημιουργία τέτοιων μονάδων ή η μετατροπή ξενοδοχειακών συγκροτημάτων σε λειτουργία για την εξυπηρέτηση των οπαδών της ανταλλαγής συντρόφων. Ο γυμνισμός παραχωρεί τη θέση του στον ηδονισμό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου