Αναγνώστες

Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ! (ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ)


Μετά τη δημοσιότητα που δόθηκε στην επετειακή συνάντηση σε πεντάστερο ξενοδοχείο  177 ζευγαριών swingers στη Σταλίδα Ηρακλείου (28/4-3/5) και τα αλλεπάλληλα δημοσιεύματα στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, τα περισσότερα των οποίων δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα, ακολούθησαν συζητήσεις για τη σκοπιμότητα τέτοιων εκδηλώσεων στην Ελλάδα.

Κατά τη γνώμη μου, δόθηκε υπερβολική δημοσιότητα σε μια κλειστή εκδήλωση που είχε, για όσους δεν γνωρίζουν, αποφασισθεί το φθινόπωρο του 2013. Το συγκεκριμένο πρακτορείο επιλέγει κάθε φορά διαφορετικό προορισμό σε χώρες που διαθέτουν παρόμοια πολυτελή καταλύματα, ώστε να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των εύπορων πελατών της. Για τις επιχειρήσεις του χώρου το swinging είναι κερδοφόρος τομέας.

Για τους μη εύπορους ηδονιστές που αποτελούν την πλειονότητα στην Ελλάδα, η διοργάνωση τέτοιων εκδηλώσεων δεν εντάσσεται στα ενδιαφέροντά τους.  Η ανταλλαγή συντρόφων είναι τρόπος ζωής, επιλογή εναλλακτικής σεξουαλικής συμπεριφοράς για ΟΛΕΣ τις κοινωνικές τάξεις ανεξαρτήτως εισοδηματικών κριτηρίων.

Έχουμε ζήσει την άνοδο και πτώση του οργανωμένου γυμνισμού στο εξωτερικό και τώρα βιώνουμε την επανάληψη του φαινομένου με τα κέντρα παραθερισμού ηδονιστών. Υπερπολυτελή καταλύματα με ανέσεις για έχοντες και κατέχοντες, χωρίς να δίνεται βαρύτητα στον άνθρωπο, αλλά στο πορτοφόλι του. Εκεί η ανταλλαγή συντρόφων γίνεται με βάση την οικονομική επιφάνεια. «Ποιο είναι το ετήσιο εισόδημά σου;» «Αν είναι μικρότερο από το δικό μου, τότε δεν σου δίνω τη γυναίκα μου!»   Αυτή η νοοτροπία οδήγησε το γυμνισμό στην απαξίωση. Η ίδια απειλεί τo μέλλον του swinging.

Ο Έλληνας swinger μπορεί να είναι χαμηλού επιπέδου, όπως διαδίδουν σκόπιμα ορισμένοι κύκλοι, επειδή κατ' αυτούς συχνάζει σε νυκτερινά κέντρα διασκέδασης   (μπουζούκια) ή παρακολουθεί ποδοσφαιρικούς αγώνες, αλλά είναι γνήσιος και προσπαθεί να προσαρμοσθεί  στο χώρο στον οποίο κινείται.

Στο  διάστημα που λειτούργησαν οι κλειστές ομάδες του ιστότοπου  «Κύκλος Ελλήνων Ηδονιστών», πέρασαν από τη «Βιβλιοθήκη Ηδονισμού» αξιόλογα άτομα, με τα οποία προχωρήσαμε σε ερωτικές συναντήσεις. Πληροφορώ τους αναγνώστες του ιστολογίου μου, ότι η φιλική και ζεστή ατμόσφαιρα που επικράτησε σε αυτές τις συναντήσεις δεν συγκρίνεται με οποιοδήποτε πολυτελές κέντρο του εξωτερικού.  Γιατί προτεραιότητά μας ήταν το άτομο και όχι τα υλικά αγαθά που έχει αποκτήσει στη ζωή του!

Αυτοί οι καθημερινοί  swingers που έχουν μάθει να μοιράζονται τις εμπειρίες τους και να ανακαλύπτουν άγνωστες πτυχές της σεξουαλικότητάς τους, είναι οι ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΗΔΟΝΙΣΤΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου