Αναγνώστες

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 1509251

Ο ΤΕΛΗΣ ΣΤΑΛΟΝΕ, υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Κοινότητας «ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΔΟΝΙΣΤΕΣ» (πρώην «ΚΥΚΛΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΔΟΝΙΣΤΩΝ»),  επιστρέφει σύντομα στα πάτρια εδάφη και αρχίζει αμέσως τη συγκρότητση της κοινότητας «ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΔΟΝΙΣΤΕΣ».

Μέσα στον Οκτώβριο όλοι οι παλαιοί λογαριασμοί (316), ενεργοί καΙ μη, θα διαγραφούν, ώστε οι νέες εγγραφές/επανεγγραφές να συμπέσουν με την έναρξη λειτουργίας του αναβαθμισμένου ιστότοπου [http://libertinism.gr/].

Eφιστούμε την προσοχή στους χρήστες, ότι ένταξη στην Κοινότητα «ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΔΟΝΙΣΤΕΣ» συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής και χρήσης των παρεχόμενων υπηρεσιών.  Μόνο συμπληρωμένοι λογαριασμοί εγκρίνονται από τους διαχειριστές. Στις αιτήσεις ένταξης περιλαμβάνεται οπωσδήποτε κινητό για επιβεβαίωση στοιχείων.

Η ετήσια συνδρομή  τακτικού μέλους καθορίζεται στα 10.00€ για μόνιμους κάτοικους Αθήνας-Πειραιά-Προαστίων και 5.00€ για κάτοικους περιφέρειας.

Η πιστοποίηση μελών γίνεται μέσα σε δεκαπέντε (15) ημέρες από την αίτηση εγγραφής, με φυσική παρουσία του αιτούντος στην Εκάλη Αττικής για συνέντευξη με τους διαχειριστές. Τακτικά και αντεπιστέλλοντα μέλη λαμβάνουν οκταψήφιο κωδικό πιστοποίησης (ΑΤΤΖΕΥ01)

ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ, το τρίπτυχό μας.  Γνωριμίες για ελεύθερους άνδρες και γυναίκες, με σεβασμό στη διαφορετικότητα.

ΟΙ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΔΟΝΙΣΤΕΣ» είναι η διαφορετική προσέγγιση στις εναλλακτικές μορφές σεξουαλικής συμπεριφοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου