Αναγνώστες

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ 24ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016


Με διοργανωτές τη «Βιβλιοθήκη Ηδονισμού» και την κλειστή ομάδα ηδονιστών «ΑΓΓΙΓΜΑ-TOUCHING COUPLES», προετοιμάζεται η ετήσια εκδήλωση της 24ης Ιανουαρίου 2016 για τα μέλη των ομάδων μας στον Blogger, το Facebook και το Tumblr στο κέντρο διασκέδασης ενήλικων «
SwingClub4» (Κηφισού 35, Νέο Φάληρο) με γενική είσοδο 10.00€ το άτομο, ποσό που καλύπτει ένα ποτό και τη χρήση όλων των εγκαταστάσεων για τις ώρες που θα μείνουν εκεί.. Ελάχιστος αριθμός μελών για τη λειτουργία του καταστήματος είναι 40. Η Κασσάνδρα Χολάντερ θα κόψει τη βασιλόπιτα. Ο τυχερός θα λάβει αναμνηστικό (δεν έχει καθορισθεί ακόμη το είδος) και μια κυρία ένα σετ σέξι εσωρούχων από το συνεργαζόμενο κατάστημα ερωτικών ειδών «ΙΡΙΔΑ».

Η εκδήλωση αυτή διοργανώνεται από ηδονιστές για ηδονιστές που τιμούν με την παρουσία τους καθημερινά τις ομάδες μας.
Αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης θα αναρτηθεί την Τετάρτη, 21η Οκτωβρίου 2015, σε όλους τους τοίχους και θα παραμένει καρφιτσωμένο μέχρι και την Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2016.

Πρόθεσή μας είναι η παρουσία μελών από την περιφέρεια που θα συνδυάσουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου το τριήμερο 22-24 Ιανουαρίου 2016. Γνωρίζοντας την ακριβή ημερομηνία, ρυθμίζουν το πρόγραμμά τους ανάλογα.

Η διάρκεια της εκδήλωσης είναι τετράωρη (13.00-16.00 προσωρινά) και περιλαμβάνει κοπή παραδοσιακής βασιλόπιτας, γεμιστά μπριοσάκια, αναψυκτικά

Ο τυχερός της βασιλόπιτας θα λάβει ένα πολυτελές φωτογραφικό λεύκωμα 256 σελίδων, μεγάλου σχήματος, με τίτλο «America Swings».

Ο ιδρυτής και διευθυντής της «Βιβλιοθήκης Ηδονισμού», Άγγελος Μιμηκόπουλος, θα κάνει τον απολογισμό του 2015 και θα ακολουθήσει ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των μελών.

Οι Έλληνες ηδονιστές τιμούν όλες τις κυρίες που λάμπρυναν με την παρουσία τους το κίνημα από το 1950 μέχρι σήμερα και τους συντρόφους τους. Ιδιαίτερη μνεία στο «Μεσσία του σεξ». John Williamson (1932-2013) και στο έργο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου