Αναγνώστες

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

ΑΡΧΗ ΜΙΑΣ ΓΟΝΙΜΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ!

Σήμερα το μεσημέρι στις 1μμ είχα την τιμή να υποδεχθώ στη «Βιβλιοθήκη Ηδονισμού» τον Διευθυντή Σύνταξης του περιοδικού «VICE»  Θανάση Τρομπούκη και τη συντάκτρια Μελπομένη Μαραγκίδου, στην οποία παραχώρησα συνέντευξη για την ομάδα «ΚΥΚΛΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΔΟΝΙΣΤΩΝ» και αναφέρθηκα στην ανταλλαγή συντρόφων και το ομαδικό σεξ. Μετά την απομαγνητοφώνηση της συνέντευξης θα γίνουν οι αναγκαίες διορθώσεις/τροποποιήσεις, ώστε να λάβει την οριστική μορφή της και να δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα του περιοδικού. Έγινε επίσης επιλογή έγχρωμων φωτογραφιών από τη γυμνιστική μου δραστηριότητα που θα «ντύσουν» το άρθρο. Αναμένεται η έγκριση από το συνεργάτη φωτορεπόρτερ στην Αμερική.

Εξέφρασαν την επιθυμία τους να παραστούν σε προσεχή συνάντηση μελών στην Εκάλη και να γυρίσουν ταινία μικρού μήκους από παιχνίδι της ομάδας! Το τελευταίο δεν το βλέπω εφικτό προς το παρόν. Τελικά, η «Βιβλιοθήκη Ηδονισμού» αποτελεί το βαρύ χαρτί της ομάδας.  Την επόμενη φορά θα σκανάρουν εξώφυλλα περιοδικών γυμνιστών.

Πέρασαν σχεδόν δύο ώρες ευχάριστα με την κ. Μαραγκίδου να ρωτάει γιατί χρησιμοποιώ τον όρο «παιχνίδι» για τις ερωτικές συναντήσεις. Πολλές εύστοχες ερωτήσεις για τη διαφορά του swinging, της τριάδας και του ομαδικού σεξ. Πιστεύω ότι απάντησα στα ερωτήματα και των δύο και πέρασα το μήνυμα που εκπέμπουμε «το σεξ ως τρόπος επικοινωνίας». Τόνισα το σπιτικό χαρακτήρα των συναντήσεων και την επαφή που δημιουργείται μεταξύ των παικτών. Τέλος δόθηκαν βασικοί σύνδεσμοι ιστοσελίδων μου στον Blogger.

Καλό απόγευμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου