Αναγνώστες

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Ειλικρίνεια, επικοινωνία, εχεμύθεια

«ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ – ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ» το τρίπτυχο που διέπει τις τέσσερις ομάδες του ιστότοπου «ΚΥΚΛΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΔΟΝΙΣΤΩΝ» [http://libertinism.gr]:
«ΑΓΓΙΓΜΑ» (Aνταλλαγή συντρόφων)
«ΕΡΩΤΙΚΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ» (Ομαδικό σεξ με ετερόφυλόφιλους και αμφιφυλόφιλους παίκτες που αποδέχονται τους άγραφους κανόνες του ομαδικού παιχνιδιού)
BDSM (σαδομαζοχισμός και διαστροφικό σεξ)
LGBTQ (Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender, Queer)

Κάθε ομάδα αποτελείται από συγκεκριμένο αριθμό μελών και διευθύνεται από καταξιωμένο στο χώρο του μέλος, που αναλαμβάνει το συντονισμό των δραστηριοτήτων της ομάδας και αποτελεί το συνδετικό κρίκο με τη βασική ομάδα.

Οι επικεφαλής των τεσσάρων ομάδων συνεργάζονται με τον ιδρυτή και διαχειριστή του ιστότοπου «ΚΥΚΛΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΔΟΝΙΣΤΩΝ», Άγγελο Μιμηκόπουλο, του οποίου η καθοδήγηση είναι κατ’ εξοχή συμβουλευτική.
Οι συναντήσεις μελών διοργανώνονται σε επιλεγμένους χώρους που πληρούν τις ελάχιστες προδιαγραφές που ισχύουν για όλες τις ομάδες από τις 17 Φεβρουαρίου 2014.

Σύμφωνα με τους όρους ένταξης και συμμετοχής στις παραπάνω ομάδες, δεν επιτρέπεται η χρήση κάθε είδους οπτικοακουστικού υλικού (κινητών, ψηφιακών μικροσυσκευώ και βίντεο). Οι επικεφαλής των ομάδων, σε διαβούλευση με τα μέλη αποφασίζουν για πρόσθετους όρους συμμετοχής κατά περίσταση.

Τέλος, επισημαίνεται, ότι η ένταξη μελών στις ομάδες προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής, καταστρατήγηση των οποίων θέτει χωρίς δεύτερη ειδοποίηση τους παραβάτες εκτός ομάδας.

Καλό Σαββατοκύριακο με άφθονο παιχνίδι! Μην ξεχνάτε ότι το σεξ αποτελεί τον καλύτερο τρόπο επικοινωνίας με τον άνθρωπό μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου