Αναγνώστες

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΡΙΤΗΣ (ΙΔΡΥΤΙΚΗΣ) ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ «ΚΥΚΛΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΔΟΝΙΣΤΩΝ»




Σήμερα, Κυριακή 1 Μαρτίου και ώρα 13.15 στο φιλόξενο χώρο της «Βιβλιοθήκης Ηδονισμού» στην Εκάλη Αττικής έγινε η Τρίτη κατά σειρά και ιδρυτική στην ουσία συνάντηση μελών της κοινότητας «ΚΥΚΛΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΔΟΝΙΣΤΩΝ».

Παραβρέθηκαν οκτώ (8) παλαιά και νέα μέλη.

Απόντα, λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών και προσωπικών υποχρεώσεων, ήταν επτά (7) μέλη.
Μετά το καλωσόρισμα των νέων μελών στην κοινότητα από τον ιδρυτή της κοινότητας, ακολούθησε σύντομη αναφορά στην απήχηση του δημοσιεύματος του περιοδικού «VICE» τόσο στο κυβερνοχώρο όσο και σε χρήστες που δεν ανήκουν στο χώρο του ηδονισμού. Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο Άγγελος Μιμηκόπουλος εντάχθηκαν στην κοινότητα «ΚΥΚΛΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΔΟΝΙΣΤΩΝ»  147 χρήστες, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός να ανέλθει σε 267. 16 σχόλια αναρτήθηκαν στο δημοσίευμα, χωρίς όμως να υπολογισθεί η επισκεψιμότητα του συγκεκριμένου δημοσιεύματος. Πάντως υψηλή επισκεψιμότητα κατέγραψε το ιστολόγιο «Βιβλιοθήκη Ηδονισμού» με 403 αναγνώστες του δημοσιεύματος. Μικρότερη επισκεψιμότητα σημειώθηκε στο ιστολόγιο «Ερωτική Γεωμετρία στην Υπηρεσία του Σεξ!».

Εκκρεμεί η προβολή της εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 «ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ» με την Κατερίνα Αντωνοπούλου και θέμα «ελευθερία στη σεξουαλική έκφραση». Η παραγωγός της εκπομπής συναντήθηκε με τον Άγγελο Μιμηκόπουλο στις 20 Ιανουαριου στην Εκαλη και απάντησε σε ερωτήσεις της για την ανταλλαγή συντρόφων, το ομαδικό σεξ και άλλες εναλλακτικές μορφές σεξουαλικής συμπεριφοράς (ανοικτός γάμος, ομαδικός γάμος, ανοικτή σχέση, πολυσυντροφικότητα).

Ο Άγγελος Μιμηκόπουλος αναφέρθηκε στα προσωρινά στατιστικά στοιχεία που προέκυψαν από τη μελέτη των συμπληρωμένων προφίλ μελών στην κοινότητα «ΚΥΚΛΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΔΟΝΙΣΤΩΝ», σύμφωνα με τα οποία προηγείται η επιλογή του swinging και ακολουθεί το ομαδικό σεξ και με μικρότερα ποσοστά ο σαδομαζοχισμός-διαστροφικό σεξ και LGBTQ.
Αποφασίστηκε να δοθεί προτεραιότητα στις δύο πρώτες επιλογές, με έμφαση στο ομαδικό σεξ που χαρακτηρίζει την κοινότητα.  Ομαδικό σεξ χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς μελών, όπως συνέβαινε στο παρελθόν, με αναλογία 3 άνδρες – 1 γυναίκα και επιθυμητό αριθμό συμμετοχών 10-12 μέλη.  Για το swinging (ανταλλαγή συντρόφων) ο επιθυμητός αριθμός συμμετοχής είναι 3-5 ζευγάρια (6-10 άτομα). Για τις ερωτικές συναντήσεις επιλέγονται κατάλληλοι χώροι στο λεκανοπέδιο που πληρούν τους όρους υγιεινής και ασφάλειας, όπως αυτοί καθορίζονται από την κοινότητα. Ίδιος χώρος με φυσική επαφή των μελών και όχι ξεχωριστά δωμάτια με κλειστές και κλειδωμένες πόρτες και βεβαίως καθολική απαγόρευση χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στο χώρο του παιχνιδιού.  Στις συναντήσεις γίνονται δεκτά μέλη που έχουν συμπληρώσει το 30ό έτος της ηλικίας τους.

Κατόπιν πρότασης δύο μελών συντονίστριες των μυστικών ομάδων στο facebook, «ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΗΔΟΝΙΣΜΟΥ και «Η ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΣΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ», αναλαμβάνουν οι κυρίες Lia και Olga. με ανάλογη εμπειρία στο χώρο τον τομέα της ενημέρωσης χρηστών και την ένταξή τους στις αντίστοιχες ομάδες. Η Olga λόγω ίωσης δεν μπόρεσε να παραβρεθεί, αλλά νοερά ήταν παρούσα. Οι καλύτερες ευχές μας συνοδεύουν τις ΚΥΡΙΕΣ μας.

Οι συναντήσεις μελών συνεχίζονται για το δίμηνο Απριλίου-Μαϊου, με αλλαγή ώρας έναρξης και λήξης (17.00-19.00) τη δεύτερη Κυριακή (ομαδικό σεξ) και την τέταρτη του μήνα (swinging) στο χώρο της «Βιβλιοθήκης Ηδονισμού» (Φιλομήλας 6, Εκάλη). Να σημειωθεί ότι ο χώρος μπορεί να «φιλοξενήσει» μέχρι 22 άτομα.

Προσεχείς συναντήσεις μελών
- Κυριακή, 22 Μαρτίου με ώρα έναρξης 13.00 (επίσημη παρουσίαση των ομάδων)
- Κυριακή, 5 Απριλίου με ώρα έναρξης 17.00 (ομαδικό σεξ)
- Κυριακή, 26 Απριλίου με ώρα έναρξης 17.00 (swinging)
- Κυριακή 10 Μαου με ώρα έναρξης 17.00 (oμαδικό σεξ)
- Κυριακή 24 Μαου με ώρα έναρξης 17.00 (swinging)

Η συνάντηση τελείωσε στις 15.30. Στα  μέλη προσφέρθηκαν μικρά σάντουιτς (μπόμπα) με ζαμπόν-τυρί, αναψυκτικά και καφές.

Για την τήρηση των πρακτικών
Άγγελος-Ηρακλής Μιμηκόπουλος
(Τελευταία ενημέρωση 2/3/15 12.20)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου