Αναγνώστες

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΧΡΗΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ «ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΔΟΝΙΣΤΩΝ» (ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ)



1. Ο χρήστης συμπληρώνει την αίτηση εγγραφής, αφού συνδεθεί στην αρχική ιστοσελίδα της Κοινότητας μέσω της εφαρμογής «ΣΥΝΔΕΣΗ».

2. Η αίτηση εγκρίνεται ή απορρίπτεται κατά περίπτωση.  Ο αιτών πρέπει να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους (γεννημένος το 1997). Στη συνέχεια ο χρήστης λαμβάνει μήνυμα αποδοχής στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχει δηλώσει και το σύστημα ζητεί την ενεργοποίηση του λογαριασμού του (δίνεται σχετικός σύνδεσμος). Η εφαρμογή στην αρχική σελίδα «ΣΥΝΔΕΣΗ» γίνεται «ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ» . Κατά διαστήματα το σύστημα για λόγους ασφαλείας απαιτεί επανασύνδεση (όνομα χρήστη και κωδικός πρόσβασης). Αν ο κωδικός πρόσβασης δεν γίνεται αποδεκτός, ο χρήστης πληκτρολογεί νέο.

3. Το  δόκιμο μέλος υποχρεώνεται μέσα σε τέσσερις  (4) ημέρες από την ένταξή του στην Κοινότητα να συμπληρώσει τα εξής πεδία στην εφαρμογή  «Αλλαγή του προφίλ μου»: όνομα χρήστη, μικρό όνομα (όχι επίθετο), ημερομηνία γέννησης (με απόκρυψη έτους), τόπο διαμονής (πόλη ή νομό, όχι γεωγραφικό διαμέρισμα), λίγα λόγια για μένα και σεξουαλικές προτιμήσεις. Τα υπόλοιπα πεδία είναι προαιρετικά. Εάν δεν επιθυμεί να  συνεχίσει, ζητεί  τη διαγραφή του με προσωπικό μήνυμα. μετά τη λήξη της δοκιμαστικής περιόδου. Λογαριασμός με ασυμπλήρωτο προφίλ διαγράφεται αμέσως, χωρίς άλλη ειδοποίηση.

4. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας μελών, pannonicus, ενημερώνει με προσωπικό μήνυμα  για τις πέντε ομάδες που διαθέτει η Κοινότητα. Το μέλος επιλέγει μία ή περισσότερες για ένταξη ανάλογα με τα ενδιαφέροντά του.

5. Το μέλος με τόπο διαμονής την Αττική, εφόσον επιθυμεί να συναντηθεί με  τους διαχειριστές και να γνωρίσει το χώρο συναντήσεων στην Εκάλη, επικοινωνεί πάντοτε με προσωπικό μήνυμα με τους επικεφαλής των ομάδων που αναφέρονται παρακάτω. Η πρώτη συνάντηση μπορεί να γίνει σε ουδέτερο χώρο επιλογής του μέλους. Εφόσον διαπιστωθεί ειλικρινές ενδιαφέρον, το μέλος προσκαλείται να παραστεί σε δύο συναντήσεις/εκδηλώσεις στην Εκάλη. 

6. Γα την ένταξη στις τέσσερις μυστικές ομαδες που διαχειριζόμαστε στο  facebook, «ΓΥΜΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ», «ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΗΔΟΝΙΣΜΟΥ», «Η ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΣΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ» και
«ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΔΟΝΙΣΤΩΝ», το μέλος υποβάλλει αίτημα φιλίας στο δημιουργό  τους  Άγγελος Μιμηκόπουλος ο οποίος αναλαμβάνει την ένταξή του σε αυτές.

7. Υπεύθυνος Κοινότητας και ομάδων είναι ο Άγγελος Μιμηκόπουλος, στον οποίο πρέπει να απευθύνονται τα αιτήματα ένταξης. Η Κοινότητα διεθέτει πέντε ομάδες ενδιαφερόντων:
«ΑΓΓΙΓΜΑ» (ανταλλαγή συντρόφων), «ΕΡΩΤΙΚΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ» (ομαδικό σεξ), «ΜΑΣΤΙΓΙΟ» (BDSM-διαστροφικό σεξ), «EΛEΥΘΕΡΙΑ» (LGBTQ) και «ΝΕΟΙ ΗΔΟΝΙΣΤΕΣ» (ηλικιακές ομάδες 18-24 και 25-34).

Εκάλη, 5 Απριλίου 2015
Για την ομάδα διαχείρισης
Άγγελος Μιμηκόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου