Αναγνώστες

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ «ΚΥΚΛΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΔΟΝΙΣΤΩΝ»

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ: αποτελείται απο τον ιδρυτή και τρεις διαχειριστές των δύο ομάδων «ΑΓΓΙΓΜΑ» (swinging) και «ΕΡΩΤΙΚΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ» (ομαδικό σεξ). Κατά διαστήματα, κατόπιν εισήγησης μέλους, εγκρίνεται η ένταξη κατά περίσταση, μελών από τον Εξωτερικό Κύκλο, μεμονωμένων ατόμων και ζευγσριών, τα οποία συμμετέχουν στις μεταξύ τους συναντήσεις. Ο ανώτατος αριθμός μελών για τον Εσωτερικό Κύκλο είναι δέκα άτομα.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ: αποτελείται από το σύνολο των ενεργών μελών του ιστότοπου «ΚΥΚΛΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΔΟΝΙΣΤΩΝ», δηλαδή όσων έχουν συμπληρώσει το προφίλ στο λογαριασμό που διατηρούν στον ιστότοπο και βεβαίως έχουν επιλέξει ομάδα. Η συμμετοχή μελων του Εξωτερικού Κύκλου στις ερωτικές συναντήσεις είναι προαιρετική και υπόκειται στην έγκριση των διοργανωτών. Ο ανώτατος αριθμός μελών για κάθε συνάντηση είναι είκοσι (20) άτομα.

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ: αυτές διακρίνονται σε 14 προγραμματισμένες για την περίοδο Απριλίου – Δεκεμβρίου 2015, 6 για ομαδικό σεξ τη δεύτερη Κυριακή του μήνα και έξι 6 για swinging την τέταρτη. Κατά προτίμηση βραδινές ώρες. Η διάρκεια των συναντήσεων είναι τρεις ώρες με δυνατότητα πρόσθετου χρόνου αν αυτό κριθεί σκόπιμο.
Οι εμβόλιμες συναντήσεις διοργανώνονται για τα μέλη της περιφέρειας που επισκέπτονται την Αθήνα με προσυμφωνημένη συνάντηση. Ο χώρος συνάντησης παραμένει ο ίδιος, αλλά χρησιμοποιούνται διαφορετικές σουίτες.


ΤΟΠΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ: επιλεγμένη μονάδα ημιδιαμονής με πολυτελείς σουίτες και ανέσεις στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας που πληροί τις ελάχιστες απαιτήσεις των διοργανωτών. Η τιμή κατ’ άτομο ή ζευγάρι καθορίζεται με βάση τον αριθμό παικτών.


ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ στις τακτικές και εμβόλιμες ερωτικές συναντήσεις είναι επιθυμητή για τη διεκπεραίωση οργανωτικών θεμάτων.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Στις ερωτικές συναντήσεις γίνονται δεκτά μέλη του Εξωτερικού Κύκλου που έχουν συμπληρώσει το 30ό έτος της ηλικίας τους (έτος γέννησης 1985) και αποδέχονται τον εσωτερικό κανονισμό διοργάνωσης των συναντήσεων (βλέπε όρους συμμετοχής που έχουν αναρτηθεί στο διαδικτυακό τόπο συζητήσεων (forum) του ιστότοπου «ΚΥΚΛΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΔΟΝΙΣΤΩΝ» (http://libertinism.gr).
Kατά τη τρίωρη διάρκεια των ερωτικών συναντήσεων δεν επιτρέπεται η χρήση οπτικοακουστικού υλικού κάθε τύπου το οποίο συγκεντρώνεται με ευθύνη μέλους του Εσωτερικού Κύκλου και επιστρέφεται στους κατόχους του μετά τη λήξη της συνάντησης. Συνιστάται η απενεργοποίηση των κινητών τηλεφώνων, ώστε να μη διασπάται η συγκέντρωση των παικτών.


ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ και διοργάνωση συναντήσεων στο χώρο της «Βιβλιοθήκης Ηδονισμού» με επίκαιρα θέματα συζήτησης (ανοικτή σχέση, ανοικτός γάμος, ομαδικός γάμος, πολυσυντροφικότητα, BDSM). Μια από τις συζητήσεις που σημείωσαν μεγάλη επιτυχία το 2014 ήταν η συναισθηματική εμπλοκή των ζευγαριών στην ανταλλαγή συντρόφων. Προσωπικά βιώματα από τη ζήλια και την κτητικότητα. Η συζήτηση αυτή θα επαναληφθεί σε εύθετο χρόνο κατόπιν απαίτησης πολλών μελών.

Εκάλη 4 Μαρτίου 2015
Για τον Εσωτερικό Κύκλο
Άγγελος-Ηρακλής Μιμηκόπουλος
Ιδρυτής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου