Αναγνώστες

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΗΔΟΝΙΣΤΩΝ «ΑΓΓΙΓΜΑ»


H πρώτη επίσημη συνάντηση ζευγαριών, μελών της κλειστής ομάδας ηδονιστών «ΑΓΓΙΓΜΑ» θα γίνει την Κυριακή, 22 Μαρτίου 2 μετά την παρουσίαση των δραστηριοτήτων μας στο «VICE». Προτεινόμενη ώρα έναρξης 17.00 ή 18.00 (-20.00-21.00).

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα ζευγάρια μέλη του ιστότοπου «ΚΥΚΛΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΔΟΝΙΣΤΩΝ» [http://libertinism.gr] με συμπληρωμένο προφίλ και βεβαίως μέλη της ομάδας αυτής.

Δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται μέχρι και το Σάββατο 21 Mαρτίου με προσωπικό μήνυμα στον Άγγελο Μιμηκόπουλο.


Το αντίτιμο συμμετοχής για τρίωρη παραμονή σε δύο πολυτελείς σουίτες με υδρομασάζ, θέρμανση, τηλεόραση τοίχου, μπάνιο (ντους) και πλήρες σετ ειδών ατομικής υγιεινής δεν θα υπερβεί τα 30.00€ ανά ζευγάρι, ισως και 25,00€. Επιθυμητός αριθμός ζευγαριών 5-6 (10-12).


Αναψυκτικά και μικρά σάντουιτς (μπόμπα 24 τεμαχίων) στη διάθεση των μελών.


Υπενθυμίζεται, ότι, σύμφωνα μς τους όρους συμμετοχής στην κλειστή ομάδα ηδονιστών «ΑΓΓΙΓΜΑ», απαγορεύεται αυστηρά η χρήση ύ παντός τύπου συσκευών καταγραφής εικόνας κια ήχου κατά τις συναντήσεις. Οι συσκευές συγκεντρώννται από τον υπεύθυνο της συνάντησης και επιστρέφονται στους κατόχους με τη λήξη. Συνιστάται επίσης η απενεργοποίησή τους, ώστε να μη διαταραχθεί η αυτοσυγκέντρωση των παικτών. Τα ζευγάρια που δηλώνουν συμμετοχή πρέπει να έχουν συμπηλρώσει το 34ο έτος της ηλικίας τους.


Ελάτε να γνωριστούμε και να διασκεδάσουμε όπως εμείς γνωρίζουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου