Αναγνώστες

Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ ΣΥΝΟΧΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΟ FB


Kατόπιν ενεργειών ιδρυτικού μέλους το οποίο για ιδιοτελή κίνητρα επικοινώνησε με μέλη της Κοινότητας «ΚΥΚΛΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΔΟΝΙΣΤΩΝ», αποσκοπώντας στον προσεταιρισμό τους, αποφασίστηκαν σε έκτακτη επικοινωνία με τα μέλη του Εσωτερικού Κύκλου τα εξής

α) Την άμεση διαγραφή του συγκεκριμένου μέλους από την Κοινότητα και τις Ομάδες που διαχειριζόμαστε στο fb

β) Tην άμεση διαγραφή όλων των ανενεργών μελών που εντάχθηκαν μετά το δημοσίευμα του περιοδικού «VICE¨» στις 24 Φεβρουαρίου 2015 στην Κοινότητα «ΚΥΚΛΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΔΟΝΙΣΤΩΝ».

γ) Τη μείωση της δοκιμαστικής περιόδου παραμονής στην Κοινότητα από δέκα (10) σε τρεις (3) ημέρες μετά το πέρας της οποίας διαγράφεται  ο λογαριασμός, εφόσον δεν έχει συμπληρωθεί το προφίλ

δ) Την υποχρεωτική συμπλήρωση των εξής πεδίων στην εντολή «Αλλαγή του προφίλ μου»:
• Πραγματικό όνομα
• Ψευδώνυμο
• Ημερομηνία γέννησης (με απόκρυψη του έτους)
• Δυο λόγια για μένα
• Σεξουαλικές Προτιμήσεις
Η συμπλήρωση των υπόλοιπων πεδίων είναι προαιρετική

ε)Η μυστική ομάδα «Η ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΣΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ» αποτελεί την επίσημη φωνή της Κοινότητας στο fb, στην οποία εντάσσονται ΜΟΝΟ τακτικά μέλη του ιστότοπου «ΚΥΚΛΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΔΟΝΙΣΤΩΝ»

Ήδη εκκαθαρίζεται το μητρώο της Κοινότητας , με αποτέλεσμα  την αισθητή μείωση των τακτικών μελών από 303 σε 246. Ενδιαφερόμαστε για ποιότητα και όχι ποσότητα. Αναζητούμε ώριμα σεξουαλικά άτομα με επίγνωση της κατάστασης. Οι εναλλακτικές μορφές σεξουαλικής συμπεριφοράς τις οποίες ασπαζόμαστε και προβάλλουμε είναι ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ.

Πρόσθετα μέτρα διαφύλαξης της συνοχής της Κοινότητας και των Ομάδων μας θα ληφθούν εφόσον κριθεί σκόπιμο.

Εκάλη, 7 Μαρτίου 2015
Για τον Εσωτερικό Κύκλο
Άγγελος-Ηρακλης Μιμηκόπουλος
Ιδρυτής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου