Αναγνώστες

Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Παρακαλούνται τα μέλη από την περιφέρεια να ενημερώνουν εγκαίρως τον Άγγελο Μιμηκόπουλο για την κάθοδό τους στην Αθήνα και την πρόθεσή τους για συνάντηση με άλλα μέλη, προκειμένου να γίνονται οι αναγκαίες κινήσεις από τον Εσωτερικό Κύκλο.

Το καλό παιχνίδι χρειάζεται οργάνωση, όχι την τελευταία στιγμή με ό,τι ήθελε προκύψει. Πρέπει επίσης ο χώρος που χρησιμοποιούμε για τις συναντήσεις  να είναι διαθέσιμος.

Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η ένταξη νέων μελών στις ομάδες «ΑΓΓΙΓΜΑ» (swinging) και «ΕΡΩΤΙΚΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ» (ομαδικό σεξ), αποτέλεσμα της απήχησης του δημοσιεύματος του ηλεκτρονικού περιοδικού «VICE». Μέσα στο τρίτο δεκαήμερο του μήνα τοποθετείται το πρώτο ομαδικό παιχνίδι με ανώτατο αριθμό τα 12 μέλη (9 άνδρες και 3 γυναίκες). Όσοι, λοιπόν, προτίθενται να λάβουν μέρος πρέπει να εμφανισθούν σε μία τουλάχιστο συνάντηση μελών στην Εκάλη (Φιλομήλας 6). Σύμφωνα με τους όρους συμμετοχής πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 30ό έτος της ηλικίας του (γεννημένοι μέχρι 30/3/1985).

Το ίδιο ισχύει και για την ανταλλαγή συντρόφων. 3-5 ζευγάρια (10 άτομα) είναι ο επιθυμητός αριθμός, ώστε να υπάρχει επικοινωνία και φυσική επαφή μεταξύ των παικτών. Πάντα στον ίδιο χώρο, στο μεγάλο κρεβάτι της ηδονής. Σε κάθε συνάντηση ζευγαριών θα συμμετέχει και ζευγάρι από τον Εσωτερικό Κύκλο, με σκοπό τον καλύτερο συντονισμό του παιχνιδιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου