Αναγνώστες

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ 18ΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015



Ολοκληρώθηκε
τις πρώτες πρωινές ώρες της 21ης Δεκεμβρίου 2014 η αποστολή προσκλήσεων σε μέλη και φίλους της ομάδας μέσω Facebook (προσωπικό μήνυμα) και ατομικές ειδοποιήσεις σε ενεργά μέλη του ιστότοπου «ΚΥΚΛΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΔΟΝΙΣΤΩΝ». Επίσης αναρτήθηκε μέρος της ανακοίνωσης στον τοίχο της ομάδας για όλα ανεξαιρέτως τα μέλη.

Όπως έχω επισημάνει και παλαιότερα, πολλά μηνύματα επιστρέφουν ανεπίδοτα στο διαχειριστή, γιατί η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχει δηλωθεί από το μέλος δεν επιβεβαιώνεται από το διακομιστή. Λόγω του προβλήματος αυτού η επικοινωνία καθίσταται ανέφικτη. Όσα μέλη, λοιπόν, δεν λάβουν την πρόσκληση, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον Άγγελο Μιμηκόπουλο στη διεύθυνση angmimik@gmail.com ή να υποβάλουν αίτημα φιλίας στο ίδιο όνομα στο Facebook, προκειμένου να ενημερωθούν. Η ανακοίνωση - πρώτη και δεύτερη - έχει αναρτηθεί στο ιστολόγιο «ΑΓΓΙΓΜΑ-TOUCHING COUPLES» [http://touchingcouples.blogspot.gr]. Έπεται και τρίτη υπενθύμιση στις 11 Ιανουαρίου 2015, καταληκτική ημερομηνία για τη δήλωση συμμετοχής.

Ο χώρος της «Βιβλιοθήκης Ηδονισμού» μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 22 άτομα, μεταξύ των οποίων και μέλη από την περιφέρεια που έρχονται ειδικά για την εκδήλωση αυτή.

Είναι η τρίτη, κατά σειρά, κοπή βασιλόπιτας από το 2013 (γυμνιστές), 2014 (γυμνοκράτες-ηδονιστές) και 2015 (ηδονιστές). Οι δύο πρώτες καλύφθηκαν από το έγκριτο βρετανικό περιοδικό γυμνιστών «H&E Naturist» στα τεύχη Μαρτίου 2013 και Μαρτίου 2014, ενώ η εκδήλωση του 2014 καλύφθηκε ειδησεογραφικά εκ των υστέρων από τις διαδικτυακές πύλες «newsit» και «star», με ταυτόχρονη αναδημοσίευση στην επίσημη σελίδα του «Greek Reporter» (ελληνική και αγγλική έκδοση) και σε τουλάχιστο δέκα ιστολόγια σε όλη τη χώρα, χωρίς την έγκρισή μας.

Κατόπιν επιθυμίας μελών, η εκδήλωση της 18ης Ιανουαρίου 2015 θα γίνει σε οικογενειακό περιβάλλον χωρίς ανεπιθύμητη δημοσιότητα και λήψη φωτογραφιών. Η φωτογράφιση του χώρου από επαγγελματία φωτογράφο θα γίνει αργότερα για τις ανάγκες του αναβαθμισμένου ιστότοπου «ΚΥΚΛΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΔΟΝΙΣΤΩΝ» και του ιστολογίου «ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΗΔΟΝΙΣΜΟΥ» στον πάροχο Blogger.

Ο αρχικός σχεδιασμός της εκδήλωσης προέβλεπε πλούσιο πρόγραμμα με το ανάλογο κόστος. Σε περίοδο ύφεσης και δυσπραγίας όμως προσαρμόστηκε στα απολύτως αναγκαία, χωρίς να μεταβληθεί ο χαρακτήρας της.

Η παρουσία των μελών και φίλων της ομάδας κρίνεται επιβεβλημένη.

Καλή Κυριακή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου