Αναγνώστες

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

ΠΙΚΡΙΑ (2)

Η ομάδα «ΑΓΓΙΓΜΑ-TOUCHING COUPLES» δέχθηκε ισχυρό πλήγμα την Κυριακή, 30 Νοεμβρίου, λόγω ενεργειών συγκεκριμένων μελών που είχαν παρερμηνεύσει τις αρχές της. Ως ανθρώπινο δημιούργημα, σαφώς παρουσιάζει ατέλειες, οι οποίες όμως βελτιώνονται με προτάσεις και όχι με αντιπαράθεση.

Αναλαμβάνω πλήρως το μερίδιο ευθύνης που μου αναλογεί για τις παραλείψεις και την ανεπάρκεια θωράκισής της από εξωγενείς παράγοντες. Όμως ζητώ και από τα υπόλοιπα μέλη να πράξουν το αυτονόητο: να λάβουν θέση στο πρόβλημα.

Έχω δηλώσει και επιμένω, ότι οι δύο προγραμματισμένες εκδηλώσεις της 28ης  Δεκεμβρίου 2014, καθώς και η κοπή της βασιλόπιτας στις 18 Ιανουαρίου 2015, θα γίνουν κανονικά. Διαθέτω το χώρο και αφιερώνω – ίσως υπερβολικά- χρόνο για τη διάδοση των νέων μορφών σεξουαλικής συμπεριφοράς που παρατηρούνται στην ελληνική κοινωνία, επειδή τις αποδέχομαι και θέλω να μοιράζομαι τον προβληματισμό μου με ώριμα σεξουαλικά άτομα.

Κατά πάσα πιοθανότητα, η γραμμή την οποία έχω υιοθετήσει από τις 16 Σεπτεμβρίου 2012 να παρερμηνεύεται κατά το δοκούν από άτομα εντός και εκτός ομάδας. Η απρόσκοπτη λειτουργία της ομάδας
«ΚΥΚΛΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΔΟΝΙΣΤΩΝ» εξαρτάται από τη συμπεριφορά των μελών της. Η διαφωνία στις αποφάσεις των διαχειριστών είναι θεμιτό δικαίωμα, αλλά η άγονη κριτική με βρίσκει αντίθετο.

Δρομολογούνται αλλαγές τουλάχιστο από την πλευρά μου. Αυτές θα τις ανακοινώσω στη συνάντηση μελών την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου. Σε πρώτο στάδιο διαχωρίζονται οι εκδηλώσεις στη
«Βιβλιοθήκη Ηδονισμού» απ' αυτές της κλειστής ομάδας ηδονιστών «ΑΓΓΙΓΜΑ-TOUCHING COUPLES». Oι δύο ομάδες συνεργάζονται, αλλά διατηρούν την αυτονομία τους ως προς το σκοπό που επιδιώκουν. Η ένταξη νέων και η επανένταξη παλαιών ανενεργών μελών υπόκειται στην έγκριση των διαχειριστών μετά την προσωπική επαφή που θα έχουν οι τελευταίοι με τα υποψήφια μέλη. Η ίδια διαδικασία ισχύει και για την εγγραφή στον ιστότοπο «ΚΥΚΛΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΔΟΝΙΣΤΩΝ»

Ο τελικός λόγος ανήκει στα μέλη.

Καλό τριήμερο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου