Αναγνώστες

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

ΠΙΚΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ...



Μετά τη διαγραφή των αναρτήσεων και των ομάδων μου στο Fecebook στις 3 Νοεμβρίου 2014 και τη συστηματική υπονόμευση της ομάδας «ΚΥΚΛΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΔΟΝΙΣΤΩΝ», αναθεώρησα την αρχική απόφασή μου να αποχωρήσω από την ενεργή δράση στις 18 Ιανουαρίου 2015.

Πρώτο μέλημά μου είναι η εκκαθάριση του μητρώου  του ιστότοπου «ΚΥΚΛΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΔΟΝΙΣΤΩΝ» που σήμερα αριθμεί 172 μέλη. Παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις της διαχείρισης, πολλοί χρήστες αποφεύγουν τη συμπλήρωση του προφίλ στο λογαριασμό τους, ενώ δεν είναι εφικτή η επιβεβαίωση της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του, με αποτέλεσμα μηνύματα να επιστρέφουν ανεπίδοτα! Το ίδιο συμβαίνει και με αριθμούς κινητής τηλεφωνίας. Αιδώς Αργείοι!

Δεύτερη κίνηση είναι ο διαχωρισμός της κλειστής ομάδας ηδονιστών «ΑΓΓΙΓΜΑ-TΟUCHING COUPLES» από τις συναντήσεις στο χώρο της «Βιβλιοθήκης Ηδονισμού», ώστε να αποφεύγονται λανθασμένοι συνειρμοί. Η παρουσία μελών στις προβολές ταινιών στην Εκάλη ΔΕΝ αποτελεί «εισιτήριο» για την ένταξη στην πρώτη. Οι όροι συμμετοχής σε αυτήν είναι σαφείς. Παρακαλώ διαβάζετε τους όρους προσεκτικά.

Προσωπικές αντιπαλότητες ΔΕΝ ενδιαφέρουν την ομάδα διαχείρισης. Η προσωπική ζωή των μελών ΔΕΝ πρέπει να εμπλέκεται στη λειτουργία της ομάδας. Απλά πράγματα, αγαπητά μέλη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου