Αναγνώστες

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

ΠΙΚΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ (2) [ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ]


Μετά τη διαγραφή των αναρτήσεων και των ομάδων μου στο Fecebook στις 3 Νοεμβρίου 2014 και τη συστηματική υπονόμευση της ομάδας «ΚΥΚΛΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΔΟΝΙΣΤΩΝ», αναθεώρησα την αρχική απόφασή μου να αποχωρήσω από την ενεργή δράση στις 18 Ιανουαρίου 2015.

Πρώτο μέλημά μου είναι η εκκαθάριση του μητρώου  του ιστότοπου «ΚΥΚΛΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΔΟΝΙΣΤΩΝ» που σήμερα αριθμεί 172 μέλη. Παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις της διαχείρισης, πολλοί χρήστες αποφεύγουν τη συμπλήρωση του προφίλ στο λογαριασμό τους, ενώ δεν είναι εφικτή η επιβεβαίωση της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του, με αποτέλεσμα μηνύματα να επιστρέφουν ανεπίδοτα! Το ίδιο συμβαίνει και με αριθμούς κινητής τηλεφωνίας. Αιδώς Αργείοι!
Διαγράφηκαν συνολικά 59 ανενεργά μέλη με ασυμπλήρωτο προφίλ στο λογαριασμό τους. Παραμένουν 113 προς το παρόν με ενδεχόμενη διαγραφή άλλων 13 των οποίων οι λογαριασμοί παρουσιάζουν σοβαρές ελλείψεις (ακατάλληλες φωτογραφίες, εικονική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κ.λπ.). Τα μέλη αυτά θα λάβουν ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ από τον Άγγελο Μιμηκόπουλο μέσα στις επόμενες ημέρες με οδηγίες για τη σωστή συμπλήρωση των κενών που διαπιστώνονται, ώστε να αποφύγουν τη διαγραφή τους. Η καταληκτική ημερομηνία συμπλήρωσης των λογαριασμών είναι η 31η Δεκεμβρίου 2014.
 
Σήμερα με ανάρτηση στον τοίχο της ιστότοπου
«ΚΥΚΛΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΔΟΝΙΣΤΩΝ»  ενημερώθηκαν τα μέλη να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους στη νέα, αναβαθμισμένη έκδοση του ιστότοπου «ΚΥΚΛΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΔΟΝΙΣΤΩΝ» μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2014, με μικρή επιβάρυνση κατά μέλος, το ύψος της οποίας θα καθορισθεί μετά την ημερομηνία αυτή.

Δεύτερη κίνηση είναι ο διαχωρισμός της κλειστής ομάδας ηδονιστών «ΑΓΓΙΓΜΑ-TΟUCHING COUPLES» από τις συναντήσεις στο χώρο της «Βιβλιοθήκης Ηδονισμού», ώστε να αποφεύγονται λανθασμένοι συνειρμοί. Η παρουσία μελών στις προβολές ταινιών στην Εκάλη ΔΕΝ αποτελεί «εισιτήριο» για την ένταξη στην πρώτη. Οι όροι συμμετοχής σε αυτήν είναι σαφείς. Παρακαλώ διαβάστε τους όρους προσεκτικά.

Προσωπικές αντιπαλότητες ΔΕΝ ενδιαφέρουν την ομάδα διαχείρισης. Η προσωπική ζωή των μελών ΔΕΝ πρέπει να εμπλέκεται στη λειτουργία της ομάδας. Απλά πράγματα, αγαπητά μέλη!

Αυτή τη στιγμή συνεχίζω μόνος, εντελώς μόνος, το εγχείρημα που ξεκίνησα στις 17 Φεβρουαρίου 2014. Η μελλοντική μορφή της ομάδας «ΚΥΚΛΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΔΟΝΙΣΤΩΝ» θα καθορισθεί από τη συμμετοχή μελών στην εκδήλωσης της 18ης Ιανουαρίου 2015.

Καλό Σαββατοκύριακο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου