Αναγνώστες

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Η ΟΓΔΟΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ «ΚΥΚΛΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΔΟΝΙΣΤΩΝ» ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ ΑΤΤΙΚΗΣ: ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΙΑΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ



Στις 15.30 σήμερα, Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014, ολοκληρώθηκε η όγδοη συνάντηση μελών της ομάδας «ΚΥΚΛΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΔΟΝΙΣΤΩΝ» στο φιλόξενο χώρο της «Βιβλιοθήκης Ηδονισμού», παρουσία έξι (6) εκλεκτών μελών που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Αρκετές απουσίες λόγω εργάσιμης ημέρας, ορισμένες δικαιολογημένες, άλλες αδικαιολόγητες.



Ο Άγγελος Μιμηκόπουλος αναφέρθηκε  στο ιστορικό ίδρυσης της ομάδας και στην πορεία της από τις 11 Ιανουαρίου μέχρι σήμερα, μια πορεία που σημαδεύτηκε από επιτυχίες, παρά τις αστοχίες που μοιραία παρουσιάζονται σε τέτοιου βεληνεκούς εγχειρήματος.



Η έναρξη λειτουργίας του ομώνυμου ιστότοπου τη Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου, βοήθησε στην προσέλκυση μελών τόσο από το Facebook όσο και από άλλα κοινωνικά δίκτυα, κυρίως από την Ελλάδα και μεμονωμένες χώρες του εξωτερικού (Αυστραλία, Γερμανία, Η.Π.Α., Κίνα, Ουγγαρία, ΠΓΔΜ και Πολωνία). Στο διάστημα  17 Φεβρουαρίου- 28 Δεκεμβρίου 2014 εντάχθηκαν  ±250 χρήστες, ενώ η επισκεψιμότητα του ιστότοπου αυτού κατά την περίοδο 9 Μαΐου – 26 Αυγούστου που ήταν προσβάσιμος στους χρήστες, εκτινάχθηκε στα ύψη.

Μετά την υποχρεωτική απομάκρυνση ανενεργών μελών, παραμένουν 113 μέλη με συμπληρωμένο προφίλ, πολλά από τα οποία έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την ένταξή τους στο νέο, αναβαθμισμένο ιστότοπο, όταν αυτός λειτουργήσει.



Η ομάδα  «ΚΥΚΛΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΔΟΝΙΣΤΩΝ» αντιμετώπισε ισχυρή αντίίδραση από ανταγωνιστικές ομάδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την αταλάντευτη γραμμή της, με αποτέλεσμα ο ιδρυτής της, Άγγελος Μιμηκόπουλος, να παραμείνει για μεγάλο διάστημα εκτός πρόσβασης στις ομάδες που διαχειριζόταν στο Facebook  λόγω της αρθρογραφίας του. Στην Ελλάδα του 2014 η διαφορετική άποψη δεν είναι επιτρεπτή.



Στις 7 Σεπτεμβρίου ξεκίνησαν οι δεκαπενθήμερες εκδηλώσεις της ομάδας στο χώρο της «Βιβλιοθήκης Ηδονισμού»  στην Εκάλη Αττικής, με προβολές ερωτικών ταινιών και συζητήσεις, τις οποίες παρακολούθησαν συνολικά 68 μέλη και φίλοι, με μέσο όρο συμμετοχής ανά συνάντηση τα 9 μέλη.



Η επικοινωνία με τα μέλη της ομάδας υπήρξε προβληματική κατά το ανωτέρω διάστημα λόγω μη εγκύρων διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ανύπαρκτων αριθμών κινητής τηλεφωνίας που είχαν δηλωθεί από τα μέλη για περίπτωση ανάγκης, απόκρυψη χρήστη και ελλιπών στοιχείων.



Στις 28 Φεβρουαρίου 2014 δημιουργήθηκε η κλειστή ομάδα ηδονιστών «ΑΓΓΙΓΜΑ-TOUCHING COUPLES», με αντικείμενο την ανταλλαγή συντρόφων και το ομαδικό σεξ σε επιλεγμένους χώρους. Η συνάδελφος Vasoula Vasoula έχει αναλάβει τη διεύθυνση της ομάδας αυτής από τις 9 Νοεμβρίου και στην οποία πλέον υποβάλλονται οι αιτήσεις ένταξης. Από την 1 Ιανουαρίου 2015 η ομάδα αυτή αυτονομείται από τον κορμό της ομάδας «ΚΥΚΛΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΔΟΝΙΣΤΩΝ», καθώς και η «Βιβλιοθήκη Ηδονισμού»  που αναλαμβάνει αποκλειστικά τις προβολές ταινιών. Τα μέλη που θα παραστούν στην εκδήλωση της 18ης Ιανουαρίου 2015 θα λάβουν έντυπο πρόγραμμα με τις ακριβείς ημερομηνίες προβολών  Φεβρουαρίου – Ιουνίου και Σεπτεμβρίου-Δεκεμβρίου.



Ο Άγγελος Μιμηκόπουλος αναλαμβάνει τη διαδικτυακή παρουσία της ομάδας και την προβολή της «Βιβλιοθήκης Ηδονισμού»,  η οποία εμπλουτίζεται με αξιόλογους τίτλους της περιόδου 1965-2014. Εξετάζονται εναλλακτικές λύσεις για την προσέλκυση ικανών χρηστών που θα αναλάβουν την προώθηση του «home swinging» (=ανταλλαγή συντρόφων κατ’ οίκο) που πρεσβεύει η ομάδα «ΚΥΚΛΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΔΟΝΙΣΤΩΝ». Χρειάζονται συνειδητοποιημένοι ηδονιστές να κάνουν την υπέρβαση.



Κοντολογίς, το 2014 ήταν σταθμός για την ομάδα «ΚΥΚΛΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΔΟΝΙΣΤΩΝ» και για τον ιδρυτή της, Άγγελο Μιμηκόπουλο, που ολοκλήρωσε τρεις πρωτότυπες εργασίες, δύο βιβλιογραφίες  για την ανταλλαγή συντρόφων και την πολυσυντροφικότητα και τον κατάλογο περιεχομένων της «Βιβλίοθήκης Ηδονισμού». Επίσης συντάχθηκαν αναλυτικά ευρετήρια του ηλεκτρονικού περιοδικού «Electronic Journal of  Human Sexuality» (1998-2014) καθώς εντοπισμός, εκτύπωση και βιβλιοδεσία 120 διατριβών, θέσεων και μελετών για τους εναλλακτικούς τρόπους ζωής του δεύτερου μισού του 2οού αιώνα.



Η ομάδα «ΚΥΚΛΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΔΟΝΙΣΤΩΝ» ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία και προσδοκά σε καλύτερες ημέρες το 2015. Το εγχείρημα που ξεκίνησε στις 16 Σεπτεμβρίου 2012  στο ιστολόγιο «ΓΥΜΝΟΚΡΑΤΙΑ – ΗΔΟΝΙΣΜΟΣ» [http://gymnismosgreece. blogspot.gr] στον Blogger με αντίξοες συνθήκες ολοκληρώνεται σταδιακά.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου