Αναγνώστες

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

KATΑΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ «ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΗΔΟΝΙΣΜΟΥ» (ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟΣΗ)



Κυκλοφόρησε η έντυπη έκδοση του καταλόγου περιεχομένων της «Βιβλιοθήκης Ηδονισμού» (πρώτη έκδοση, 46 σελίδες, 416 έντυπα σε παραδοσιακή και ηλεκτρονική μορφή).

Στην  έκδοση αυτή, με ημερομηνία 31 Δεκεμβρίου 2014, έχουν καταχωρισθεί και τρεις τίτλοι  των οποίων η παραλαβή αναμένεται μέσα στο Δεκέμβριο ή την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου 2015.


Ο κατάλογος περιεχομένων είναι κατά συγγραφέα, επιμελητή ή ανθολόγο αλφαβητικά. Θεματικός κατάλογος κατά τίτλο και κατηγορία θα κυκλοφορήσει, καλώς εχόντων των πραγμάτων, μέσα στο 2015, αν και πρόκειται για εξαιρετικά επίπονη εργασία.

Η «Βιβλιοθήκη Ηδονισμού» απευθύνεται όχι μόνο σε ηδονιστές αλλά και σε μελετητές των εναλλακτικών τρόπων ζωής του δεύτερου μισού του 20ού αιώνα, καθώς και σε πτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές ανώτερων και ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας.

Παράλληλα, κυκλοφορούν σε τομίδια με τη μέθοδο της ενισχυμένης θερμοκόλλησης δύο αγγλόφωνες βιβλιογραφίες για την ανταλλαγή συντρόφων-ομαδικό σεξ και την πολυσυντροφικότητα.
.


Υπενθυμίζουμε ότι η «Βιβλιοθήκη Ηδονισμού» είναι ανοικτή στα μέλη της ομάδας «ΚΥΚΛΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΔΟΝΙΣΤΩΝ»  Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 6-9μμ, για τους μελετητές και φοιτητές  μόνο Κυριακή 4-9μμ κατόπιν προσυμφωνημένης συνάντησης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου