Αναγνώστες

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Η ΕΒΔΟΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΤΗ «ΒΙΒΛIΟΘΗΚΗ ΗΔΟΝΙΣΜΟΥ»



Η έβδομη κατά σειρά συνάντηση μελών της ομάδας «ΚΥΚΛΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΔΟΝΙΣΤΩΝ» έγινε στον φιλόξενο χώρο της «Βιβλιοθήκης Ηδονισμού» σε στενό οικογενειακό περιβάλλον, με περιορισμένη προσέλευση λόγω της ημέρας - ανοικτά καταστήματα - και δικαιολογημένες απουσίες.

Προβλήθηκε το πρώτο μέρος της γαλλικής ταινίας μεγάλου μήκους «Cap d'Agde Interdit» (=Cap d' Agde Aπαγορευμένη) του Marc Lelong, (2008, διάρκεια 01:27:02) με θέμα τις σεξουαλικές περιπέτειες Γάλλων ηδονιστών  στην «πρωτεύουσα της ακολασίας», με σκηνές από το περίφημο πάρτι αφρού στο κέντρο ψυχαγωγίας ηδονιστών «Le Glamour» και νυκτερινές λήψεις από τον ίδιο χώρο με τον προκλητικό χορό γυμνών καλλίγραμμων ηδονιστριών στον στύλο  και ατελείωτο παιχνίδι στο ευρύχωρο  διαμέρισμα της ομάδας. Ζευγάρι απολαμβάνει το σεξ στο κρεβάτι, όταν άλλο καταφθάνει και το χαιρετά χωρίς το πρώτο να διακόψει τη δραστηριότητά του! Οι πρωταγωνιστές μιλούν για τις εμπειρίες τους στον εικονολήπτη στα Γαλλικά - δεν υπάρχει δυστυχώς μετάφραση σε άλλη γλώσσα - αλλά το όλο σκηνικό αποδεικνύει ότι το πήδημα γίνεται σε κάθε διαθέσιμο χώρο του κέντρου παραθερισμού ηδονιστών. Επαγγελματίες, ημιεπαγγελματίες και ερασιτέχνες ηθοποιοί με μάσκες δίνουν παραστάσεις σε κάθε χώρο, ακόμη και σε σκηνή!

Προηγήθηκε συζήτηση για την πορεία της ομάδας και τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν και επηρέασαν, κατά γενική ομολογία, το έργο των διαχειριστών. Βέβαια, οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν μετά τη συνάντηση της Κυριακής, 28 Δεκεμβρίου 2014. Για τη διευκόλυνση των μελών που επιθυμούν να ολοκληρώσουν τις αγορές τους την ημέρα εκείνη, η διάρκεια της συνάντησης δεν θα υπερβεί τις δύο ώρες και θα περιορισθεί στον απολογισμό του έτους, αποσπάσματα του οποίου έχουν ήδη αναρτηθεί στα παρόν ιστολόγιο.

Ανακοινώθηκε η δυνατότητα άμεσης παραγγελίας επιλεγμένων ταινιών της περιόδου 1968-1974 από τον αμερικανικό οίκο
«Something Weird Video» που διατηρεί δικαιώματα αναπαραγωγής και διάθεσης στην αγορά εκατοντάδων «χαμένων» ταινιών όλων των ειδών. Για το 2015 έχουν ήδη επιλεγεί δέκα (10) ερωτικές ταινίες αμερικανικής και γερμανικής προέλευσης.

Στο διάστημα που μεσολάβησε μεταξύ των δύο συναντήσεων είχα την ευκαιρία να δω την ογδονταπεντάλεπτη ταινία «SANDSTONE», παραγωγής 1975, του ζεύγους Jonathan και Bunny Dana, που γυρίστηκε στο ομώνυμο κέντρο ενήλικων της Καλιφόρνιας το 1971 ή 1972. Ένα πολύ προχωρημένο έργο για την εποχή του με συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές και σκηνές από το σαββατιάτικο πάρτι στο υπόγειο του κεντρικού κτηρίου, με καλό φαγητό και ομαδογαμία στα στρώματα. Τα ζευγάρια διασκεδάζουν στον ίδιο χώρο και ορισμένα σχηματίζουν τριάδες και τετράδες. Ομαδογαμία στην καλύτερη εκδοχή της!

Η ταινία θα προβληθεί μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2015, μόλις παραληφθεί από άλλη εταιρεία διανομής.

Καταβλήθηκε το αντίτιμο στο Blogger για τον πρόσθετο αποθηκευτικό χώρο 20GB που διατίθεται για τα 24 ιστολόγια (14 γυμνισμού και 10 ηδονισμού) και άρχισε η μεταφορά αναρτήσεων από τον ιστότοπο «ΚΥΚΛΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΔΟΝΙΣΤΩΝ». Ανενεργοί σύνδεσμοι διαγράφονται και αντικαθίστανται από νέες συζητήσεις. Το Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου 2014, μεταφέρθηκαν 33 συζητήσεις της κατηγορίας «BDSM» στο ιστολόγιο «BDSM & KINKY SEX: Ειδήσεις, Εκδηλώσεις, Πρόσωπα» [http://kinkyhellas.blogspot.gr].

Όλα τα ιστολόγια λειτουργούν κανονικά μετά την αναβάθμισή τους με εφαρμογές του παρόχου και διαθέτουν, μεταξύ άλλων, ειδησεογραφική κάλυψη από έγκριτα αμερικανικά και βρετανικά ΜΜΕ.

Ο μέσος όρος συμμετοχής στις επτά συναντήσεις μέχρι στιγμής περιορίστηκε στα 8.95 (9.00) μέλη ανά συνάντηση, χωρίς να υπολογίζονται οι πέντε εμβόλιμες.

Αισθητή η απουσία της συναδέλφου Vasoula Vasoula, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, η οποία επιμελείται τις ανακοινώσεις στο Facebook. Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που συνεργάζομαι μαζί της στο χώρο του ηδονισμού. Την ευχαριστώ δημόσια για τη στήριξη που παρέχει στην ομάδα «ΚΥΚΛΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΔΟΝΙΣΤΩΝ».

Καλό βράδυ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου