Αναγνώστες

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

103 KAI ΣΗΜΕΡΑ!


Για πρώτη φορά μετά το 2013 αποφασίσαμε να κόψουμε τη βασιλόπιτα της κοινότητας «ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΔΟΝΙΣΤΕΣ» (πρώην «ΚΥΚΛΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΔΟΝΙΣΤΩΝ») σε κέντρο διασκέδασης ενήλικων και να συνδυάσουμε το τερπνό μετά του ωφελίμου - μικρά παιδιά είμαστε, χρειαζόμαστε το δικό μας playroom!

Συμφωνήσαμε, λοιπόν, με τους ιδιοκτήτες του γνωστού και μη εξαιρετέου «SwingClub 4» να χρησιμοποιήσουμε το χώρο τους την Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2016 από τις 11πμ μέχρι και τις 4μμ. Η είσοδος για κάθε άτομο παραμένει στα 10.00€ με ένα ποτό. Η βασιλόπιτα είναι προσφορά της κοινότητας. Καμιά άλλη επιβάρυνση δεν υπάρχει. Θα ακούσετε, μεταξύ άλλων, τον ενδιαφέροντα απολογισμό για το 2015 και τις προγραμματισμένες δραστηριότητες για το 2016. Ελάτε με το έτερο ήμισυ ή έστω και μόνοι σας να περάσετε πέντε ευχάριστες ώρες με ερεθιστική μουσική, στυλοχορό και άλλες εκπλήξεις!
Το «SwingClub 4» βρίσκεται στη οδό Κηφισού 35, κοντά στο σταθμό «Νέο Φάληρο» των ΗΣΑΠ. Αν και η εκδήλωση απευθύνεται στα τακτικά και αντεπιστέλλοντα μέλη της κοινότητας «ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΔΟΝΙΣΤΕΣ»,, όλοι οι αναγνώστες των ιστοσελίδων μας στο Διαδίκτυο είναι ευπρόσδεκτοι. Αν οι συνθήκες το επιτρέψουν, θα παραστεί αντιπροσωπεία Ούγγρων swingers με επικεφαλής την Κασσάνδρα Χολάντερ.!

Οι δηλώσεις συμμετοχής με την καταβολή του ανωτέρω ποσού λήγουν στις 31 Δεκεμβρίου 2015 - μικρή παράταση μόνο σε περίπτωση κενών θέσεων. Ανάλογα με τον αριθμό των swingers θα υπολογισθεί και το μέγεθος της βασιλόπιτας!

Καλό Σαββατοκύριακο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου