Αναγνώστες

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

SwingClub 4: Rhythm of Sex - Εκπληκτική νύχτα!




Let's spend the night together
I know you want it too
The magic of the moment
Is what I've got for you
The heartbeat of this night
Is made to lose control
And there is something in your eyes
That's longing for some more
Let us find together
The beat we're looking for

Η μεγάλη επιτυχία του μουσικού συγκροτήματος Scorpions «Rhythm of Love» (1988) αποδίδει κατά τον καλύτερο τρόπο την εκπληκτική νύχτα που βιώσαμε την Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου στο κορυφαίο κέντρο διασκέδασης ενήλικων «SwingClub 4» μαζί με έναν συνάδελφο.

Παραφράζοντας τον τίτλο της γνωστής επιτυχίας σε «Rhythm of Sex», αφιερώνω το τραγούδι αυτό τόσο στο προσωπικό του κέντρου όσο και στις κυρίες που διακρίθηκαν στο στυλοχορό.

Αισθητά μειωμένη η προσέλευση ζευγαριών σε σύγκριση με την Παρασκευή, 18/9, αλλ' αυτό βοήθησε στη δημιουργία οικογενειακού κλίματος και δεν επηρέασε κατ' ελάχιστο την ερωτική διάθεση των ζευγαριών.

Φθάσαμε πρώτοι κατά τις 11.10, σφίξαμε τα χέρια των ιδιοκτητών στους οποίους παρέδωσα διορθωμένο αντίτυπο του διαφημιστικού διπτύχου τους. Μπαίνοντας στο χώρο του μπαρ, ο DJ μας χαιρέτησε με ελαφρά κλίση και κατευθύνθηκε στη θέση του, ενώ η Κασσάνδρα πρόσφερε μια φιάλη κόκκινο κρασί στον ιδιοκτήτη και υπεύθυνο του μπαρ. Δεν χρειάστηκε να κατεβάσουμε πολλά ποτήρια, άρχισε η προθέρμανση και οι πλαγιομετωπικές επιθέσεις της Κασσάνδρας και προς τσ δύο πλευρές. Κατά τις 12.15 κατεβήκαμε στο φροντισμένο playroom, προσέξαμε ότι από τα έξι δωμάτια, μόνο τα δύο είχαν σήμανση, επιλέξαμε το πιο κατάλληλο και αρχίσαμε  παθιασμένη τριάδα που προσέλκυσε, όπως αναμενόταν, δεκάδες παρατηρητές, ανάμεσά τους και έναν αυνανιστή! Αυτή τη φορά λειτούργησε ικανοποιητικά ο κλιματισμός, ενώ ο αμυδρός φωτισμός βοήθησε στη δημιουργία ερωτικού κλίματος και η συνέχεια είναι γνωστή.

Εμφανίστηκαν τρεις άνδρες και μια γυναίκα, αλλά απομακρύνθηκαν αμέσως, σύμφωνα με τον κανονισμό. Η Τροία είχε κυριευθεί με έφοδο, με την Κασσάνδρα να δίνει οδηγίες στους εισβολείς, ενώ συνομιλούσε και με παρατηρητές.

Συνεχίσαμε μέχρι τις 3  το πρωί, όταν αποαφασίσαμε να επιστρέψουμε στο μπαρ, όπου η εκκωφαντική μουσική προκαλούσε τις γυναίκες σε έναν ξέφρενο, ερεθιστικό και αποκαλυπτικό χορό.

Η Κασσάνδρα ανέβηκε στο στύλο, φορώντας μόνο το διχτυωτό της, εκτελώντας υποδειγματικά το αυτοσχέδιο πρόγραμμά της και προκαλώντας το θαυμασμό των θαμώνων. Στη συνέχεια παρέσυρε διπλανή κυρία σε ξέφρενο κολλητό χορό με ερεθιστικές χειρονομίες. Παρακολουθούσαμε εκστασιασμένοι, τρίβοντας τα μάτια μας από το υπέροχο θέαμα των κυριών. Οι πελάτισσες εναλλάσσονταν στο στύλο με τις κυρίες των ιδιοκτητών που δημιουργούσαν άκρως ερωτικά σχήματα με σαφείς σεξουαλικούς υπαινιγμούς, ενώ οι κύριοι ακουμπούσαν τα οπίσθιά τους. Οι συζυγοι των ιδιοκτητών ανέβηκαν στον πάγκο του μπαρ και χόρευαν ασταμάτητα. Η άριστη χρήση των φωτορρυθμικών και δημιουργία λευκού καπνού από το πάτωμα θύμιζαν στριπτιζάδικο.

Μπορούσαμε να είχαμε κατέβει πάλι στο playroom. H Kασσάνδρα έρριχνε ερωτικά βέλη. Η Τροία όμως είχε καταληφθεί από swingers!

Oριστικοποιήσαμε την ημερομηνία διεξαγωγής της ετήσιας εκδήλωσης της Κοινότητας «ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΔΟΝΙΣΤΕΣ». Παρακαλούμε σημειώστε στο ημερολόγιό σας: Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2016, με ώρα έναρξης 11.00 και ώρα αποχώρησης 16.00. Γενική είσοδος 10.00€ το άτομο με ποτό επιλογής του, μουσική, στυλοχορό και παιχνίδι στο ανακαινισμένο υπόγειο με την αιώρα και το Σταυρό του Αγίου Ανδρέα. Στον ίδιο χώρο υπάρχουν εννέα glory holes! 

Έπεται σχετική ανακοίνωση και δημιουργία ιστοσελίδας με την ονομασία «Έλληνες Ηδονιστές», στην οποία θα αναρτώνται από 15/11  οι ενημερώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου