Αναγνώστες

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ: Η ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΩΣ ΜΕΣΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ!

Στις αρχές του καλοκαιριού είχαμε υποσχεθεί τέσσερις ενημερωτικές ημερίδες και την προβολή της ταινίας «SANDSTONE» (1975) για ζευγάρια και φίλους που ενστερνίζονται την ανταλλαγή συντρόφων σε υγιείς βάσεις, με σεβασμό στη διαφορετικότητα του κάθε ατόμου. Είχαμε ετοιμάσει πίνακες και άλλο υλικό. Δυστυχώς δεν είχαμε προβλέψει τους περιορισμούς στη διακίνηση κεφαλαίων που υπολογίζεται να διαρκέσουν τουλάχιστο μέχρι τις αρχές του 2016.

Αντ' αυτών, λοιπόν, ετοιμάζουμε σειρά άρθρων για το ηλεκτρονικό πέριοδικό «VICE» που αγκάλιασε την προσπάθειά μας από την αρχή και τους ευχαριστούμε δημόσια. Οι αναγνώστες μπορούν να αφήνουν σχόλια στην κάθε ενότητα και να είναι βέβαιοι ότι θα αποκριθούμε στα ερωτήματά τους.


Σκοπός μας δεν είναι απλά η δημιουργία μιας ακόμη κοινότητας swingers στον ελληνικό χώρο. Υπάρχουν δεκάδες, ίσως εκατοντάδες, που ικανοποιούν όλες τις απαιτήσεις. Εμείς ενθαρρύνουμε τα ζευγάρια να πλησιάζουν το ένα το άλλο, να γνωρίζουν τα όριά τους και να διευρύνουν τις εμπειρίες τους. Γιατί για 'μας η ανταλλαγή συντρόφων είναι κοινωνική συναναστροφή και δεν περιορίζεται στη στιγμιαία εκτόνωση της ερωτικής ορμής.


Στην κοινότητα «ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΔΟΝΙΣΤΕΣ» οι γυναίκες έχουν το πάνω χέρι. Αυτές αποφασίζουν, επιλέγουν και διευθύνουν το ερωτικό παιχνίδι. Οι άνδρες ακολουθούν και κάνουν ό,τι είναι δυνατό οι σύντροφοί τους να αισθάνονται ασφαλείς και ευτυχισμένες στο περιβάλλον. Θέλουμε ζευγάρια με πλήρη επίγνωση των δυσκολιών που θα αντιμετωπίσουν στο στάδιο προσαρμογής. Ο καλός swinger εκπαιδεύεται με την πάροδο του χρόνου. Η αναζήτηση της ηδονής είναι επίπονη διαδικασία και συνοδεύεται από την ανάλογη παιδεία.


Εκκρεμεί ακόμη η προβολή του σχετικού επεισοδίου της Κατερίνας Αντωνοπούλου «Σε Πρώτο Πλάνο» στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤ1» που μαγνητοσκοπήθηκε στις 20 Ιανουαρίου 2015 στη «Βιβλιοθήκη Ηδονισμού» στην Εκάλη. Τρεις ώρες στο ημίφως «ανακριθήκαμε» από την Κατερίνα για τις επιλογές μας και πιστεύουμε ότι απαντήσαμε στα ερωτήματά της. Αναλάβαμε να εκτεθούμε δημόσια, γιατί μόνο έτσι θα προωθήσουμε τιις αρχές της ανταλλαγής συντρόφων. Κάποια στιγμή ο swinger πρέπει να βγαίνει από το καβούκι του και να υπερασπίζεται τις επιλογές του. Φθάσαμε σε ηλικία που η γνώμη των γειτόνων δεν μας απασχολεί πιά. Είμαστε swingers και το αποδεικνύουμε έμπρακτα!

Καλή Κυριακή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου