Αναγνώστες

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Η ΑΝΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ SWINGER

O Έλληνας swinger αποφεύγει να εμφανισθεί σε κέντρο ψυχαγωγίας ενήλικων (swing club) μήπως εκτεθεί, δεν πηγαίνει σε κατ' οίκον ερωτικές συγκεντρώσεις μήπως συναντήσει γνωστούς, δηλώνει ανύπαρκτες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ανενεργούς αριθμούς κινητών. Μετά διαμαρτύρεται ότι δεν βρίσκει ζευγάρια στις ιστοσελίδες γνωριμιών!
Δημοσιεύει φωτό του μορίου του σε στύση, αλλά δεν δηλώνει τα υπόλοιπα στοιχεία του, επικαλούμενος τη διάταξη περί προσωπικών δεδομένων. Γι' αυτόν swinging είναι απλά να πάει με τη γυναίκα του άλλου! Πικρές αλήθειες που κάποτε πρέπει να ειπωθούν.
Πρόσφατα δέχθηκα λεκτική επίθεση από ζευγάρι στο facebook, ότι θεωρούμαι απ' αυτούς «παρείσακτος» στον χώρο! Ότι κάνω τον «καθηγητή», τον «δάσκαλο» στους παλαιούς. Με κατηγορούν ότι ενημερώνω τους χρήστες. Οι αμφισβητίες –πάντα θα υπάρχουν–επιχειρούν ανεπιτυχώς να φιμώσουν κάθε διαφορετική άποψη. Αν ήμουν «παρείσακτος» και αφελής, όπως ισχυρίζονται,  γιατί τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης ενδιαφέρονται για τη γνώμη μου; Τώρα συζητώ με γνωστό ηλεκτρονικό μέσο τη δημοσίευση σειράς άρθρων για τη συναρπαστική ιστορία του swinging από το 1944! Η ιστορική αναδρομή είναι απαραίτητη για την κατανόηση του φαινομένου, το οποίο υπερβαίνει τα στενά όρια της απλής ερωτικής συνεύρεσης.

Πήγαμε με την τότε σύντροφό μου  δύο φορές τον Σεπτέμβριο 2015 σε κέντρο ψυχαγωγίας ενήλικων (swing club) μήπως βρούμε ζευγάρια για παιχνίδι. Όλοι έβλεπαν και σχολίαζαν, κανείς δεν είχε το θάρρος να μπει στο δωμάτιο. Νεαρές γυναίκες σχολίαζαν τις ερωτικές επιδόσεις του ερωτευμένου ζευγαριού. Τότε για ποιον λόγο έρχονται στο κέντρο; Να δουν προφανώς από κοντά ερωτική δραστηριότητα;

Τη δεύτερη φορά θέλαμε να δοκιμάσουμε τις αντοχές μας στον Σταυρό του Αγίου Ανδρέα, αλλά ο χώρος είχε καταληφθεί από παρατηρητές. Οι τρύπες ηδονής ήταν απροσπέλαστες, αφού ο χώρος τους είχε γεμίσει από ηδονοβλεψίες και σχολιαστές. Τι να πω για τον αυνανιστή που άνοιξε την κουρτίνα να βλέπει καλύτερα. 

Απέχουμε πολύ από τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Κρίμα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου