Αναγνώστες

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

AΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK!



Στις 15 Νοεμβρίου 2015 αποχωρούμε οριστικά από το facebook και διαγράφουμε τις σελίδες και ομάδες που διαχειριζόμαστε, καθώς και τον τρέχοντα λογαριασμό μας. Λυπούμαστε που υποχρεωνόμαστε σε τέτοια κίνηση, αλλά οι συνεχείς αναφορές για το περιεχόμενο των σελίδων και ομάδων μας από χρήστες και οι πολλαπλές απαγορεύσεις δημοσίευσης από τον πάροχο – συνολικά  έχουμε «τιμωρηθεί» με 120 ημέρες από το 2013 – καθιστούν  την παραμονή μας αδύνατη.

Διαχειριζόμαστε 35 ιστοσελίδες σε δύο άλλους πάροχους, 24 στον Blogger και 11 στο Tumbr, στους οποίους η ανάρτηση γυμνών φωτογραφιών και όχι μόνο δεν υπόκειται σε προληπτική λογοκρισία.

Επίσης την ίδια ημερομηνία μεταφερόμαστε στον αναβαθμισμένο  ιστότοπο «ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΔΟΝΙΣΤΕΣ» (http://libertinism.gr), ο οποίος λειτουργεί πλέον ως χώρος γνωριμίας συνειδητοποιημένων swingers. Η ενημέρωση συνεχίζεται σε καθημερινή βάση από τις ανωτέρω ιστοσελίδες.

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς τους τακτικούς και περιστασιακούς επισκέπτες των σελίδων μας την περίοδο 10 Αυγούστου 2013 - 15 Νοεμβρίου 2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου