Αναγνώστες

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

ΣΧΟΛΙΟ ΧΡΗΣΤΗ-ΜΕΛΟΥΣ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ (FORUM). ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ ΕΙΜΑΣΤΕ... ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!

(Διατηρείται η ορθογραφία και στίξη του αρχικού σχολίου που αναρτήθηκε το 2014 στον ιστότοπο www.bourdela.com)


«ερχεται ο καθενας, λιγουρης-ματακιας-ασυνοδευτος και να ενοχλει. αν θελουμε να μας βλεπουν καθομαστε στα 3 κοινοχρηστα κρεββατια. οσο για το "καφενειο" που ειχε γινει το playroom, τελευταια, χαιρομαι που κοπηκε αυτο! οταν κατεβαινεις κατω, πας με εναν σκοπο. να παιξεις. το ποτο και το κουτσομπολιο, επανω!
κι επειδη εμεις οι ελληνες, ειμαστε αναρχος λαος και καταλαβαινουμε μονο απο καμουτσικι, αυτο χρειαζεται... μπατσος!
το σαββατο, νεαρο ζευγαρι, μπροστα μου, αδειασε ολο το χαρτι χεριων απ το μηχανημα κι επαιζε χαρτοπολεμο στις γυναικειες τουαλεττες, κανοντας το μπουρδελλο! δεν ξερετε ποσο το χαρηκα οταν η "μπατσινα" τους ξεχεσε...
αν ειμαστε ζωα και δεν μπορουμε να σεβαστουμε 3-4 βασικους κανονες συμπεριφορας, τοτε, ναι, μπατσος!
αλλωστε, εμενα προσωπικα αλλα κι οποιον ειναι σωστος, δεν τον πειραζει. ισα ισα, που μας χαροποιει και μας προσφερει μαι ασφαλεια ἔρχονται καὶ 2-3 γνωστοί μὲ βίζιτες, ἀλλὰ ὅπως πολὺ σωστὰ τὸ ἔθεσε ὁ sword, εἶναι μὲ leasing!
τὶς κυκλοφοροῦν παντού. σὲ μαγαζιά τοῦ χώρου, μπουζούκια, παρτούζες...
ὅποιος προσπαθήσει νὰ μπεῖ μὲ φτηνοβίζιτα (ὅπως κάτι πρεζούδες-ὑγειονομικές βόμβες ποὺ ψωνίζουν κάτι μαλάκες ἀπὸ σόλωνος)
δὲν θὰ μπαίνουν στὸ μαγαζί. κι ἄν κατὰ λάθος μπεῖ κάποιος, θὰ φροντίσω ἐγὼ ὁ ἴδιος νὰ φύγει...
τὸ μαγαζί ἀπευθύνεται σὲ ζευγάρια τοῦ χώρου κι ὄχι στὸν κάθε λιγούρη ποὺ νομίζει πὼς μὲ 20 εὐρῶ ποὺ θὰ δώσει γιὰ νὰ μπεῖ θὰ μᾶς γαμήσει ὅλους ἐκεῖ μέσα...
»

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Το ζευγάρι που επιτηρεί το playroom είναι άψογο στη συμπεριφορά του. Τους γνωρίσαμε και συζητήσαμε απο κοντά. Επεμβαίνουν σε ακραίες περιπτώσεις, όπως έγινε τη δεύτερη φορά με τρεις άνδρες και μια γυναίκα (σχήμα που ξεφεύγει απο τα κανονικά).


Συμφωνώ με το σχολιαστή του ιστότοπου www.bourdela.com για τους παρατηρητές και οπαδούς του κοινωνικού σχολίου. Πρέπει να μάθουν να φέρονται, να σέβονται την ερωτική δραστηριότητα των άλλων. Η παρατήρηση είναι μέρος της γαλλικής σχολής ηδονισμού. Οι επαγγελματίες κυρίες φαίνονται από μακριά, δεν νομίζω ότι γίνονται πλέον δεκτές.

Η Κασσάνδρα, με την πολύχρονη εμπειρία στη Βουδαπέστη, τα «πήρε στο κρανίο». Συνέχεια τους έλεγε να μπουν μέσα. Αυτοί το βιολί τους. Τώρα που ετοιμάζονται οι Ουγγαρέζες swingers να έρθουν τον Ιανουάριο θα γίνει το «έλα να δεις μπάρμπα». Γυναίκες που ζουν το παιχνίδι, δεν υποκρίνονται και ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ τους άνδρες. Οι πηδήκουλες, πέφτουλες και μουνόδουλοι αποκλείονται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου