Αναγνώστες

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

«SWING CLUB 4» – ΜΕΡΟΣ Α': Ο ΧΩΡΟΣ

To κέντρο ψυχαγωγίας ενήλικων «Swing Club 4» στεγάζεται στον υπερυψωμένο ισόγειο όροφο και το ανακαινισμένο υπόγειο του παλαιού ξενοδοχείου «Κηφισσός» στην αριστερή πλευρά της ομώνυμης οδού και στον αριθμό 35. Εύκολα προσβάσιμο από τον σταθμό ΗΣΑΠ «Νέο Φάληρο». Περιορισμένος χώρος στάθμευσης κατά μήκος της δεξιάς πλευράς της οδού Κηφισού (6/10).

Είναι οικογενειακή επιχείρηση που διευθύνεται από τρία νεαρά ζευγάρια swingers για swingers.  Οι ιδιοκτήτες ανακαίνισαν το 2014 το ισόγειο και το υπόγειο του παλαιού ξενοδοχείου, με αγάπη και μεράκι, ώστε να προσφέρουν έναν σύγχρονο χώρο γνωριμίας και ψυχαγωγίας ζευγαριών στην περιοχή του Νέου Φαλήρου.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε, το κέντρο άρχισε να λειτουργεί επίσημα στις 21 Δεκεμβρίου 2013.
Είναι ανοικτό Παρασκευή και Σάββατο  για την εκλεκτή πελατεία του που εστιάζεται κυρίως στις δυναμικές ηλικιακές ομάδες 25-34 και 35-44. Εμείς ήμασταν οι μεγαλύτεροι ηλικιακά, πιστεύω. Την Παρασκευή γίνεται δεκτό και τρίτο άτομο (baladeur), με εισιτήριο εισόδου 15.00€.
Φθάσαμε με τη σύντροφό μου, Κασσάνδρα, στις 00.15, ύστερα από περιπλάνηση στα στενά δρομάκια πίσω από το Στάδιο Καραϊσκάκη. Είχαμε αφήσει το κινητό στο σπίτι, καθώς και το GPS, οπότε η περιπλάνηση μας έκανε καλό. Βρήκαμε τελικά το θεραπευτήριο «ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ» και μετά, ακολουθώντας τις οδηγίες ενός οδηγού ταξί, εντοπισαμε τον αριθμό 35 της οδού Κηφισσού και  βέβαια το SwingClub 4.

Κατά τη διάρκεια της περιπλάνησης, η Κασσάνδρα ήταν ανήσυχη –γυναίκα γαρ – τι θα αντιμετωπίσουμε, ποιους θα συναντήσουμε και πως θα αντιδράσουμε. «Βασίλισσα της καρδιάς μου, μην ταλαιπωρείς το μυαλό σου με τέτοιες σκέψεις. Πάμε χωρίς πρόγραμμα, να ευχαριστηθούμε, να απολαύσουμε την πρώτη επίσκεψη σε ελληνικό κέντρο ψυχαγωγίας ενήλικων, να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας». Προσωπικά, ενδιαφερόμουν περισσότερο για τον χώρο παρά για άγριες καταστάσεις. Η γκρίνια συνεχίστηκε –ίσως γι’ αυτό τη λατρεύω. Τριάντα χρόνια κάνει το δικό της, με ταλαιπωρεί, αλλά ένα ζεστό φιλί και μια αγκαλιά την ηρεμούν.
Στην είσοδο του υπερυψωμένου ισογείου μας καλησπέρισε ο επικεφαλής της ιδιωτικής ασφάλειας, που μας οδήγησε στον χώρο υποδοχής, όπου δεσπόζει το λογότυπο του κέντρου. Συστηθήκαμε στον έναν από τους ιδιοκτήτες. Καταβάλαμε το ποσό των 20.00€ για τους δυο μας, πήραμε τα εισιτήρια και περάσαμε στον κυρίως χώρο, το επιβλητικό μπαρ με τα χαμηλά τραπεζάκια, τον στύλο χορού  και τις μουσικές εγκαταστάσεις. Βαθύ κόκκινο, ερεθιστικό, προκλητικό, προκαλούσε τις αισθήσεις. Ο DJ Chris έπαιζε τελευταίες χορευτικές επιτυχίες - η μουσική σε παρακινούσε να χορέψεις. Βρήκαμε τέσσερα ακόμη ζευγάρια με κανονική ενδυμασία - οι γυναίκες φορούσαν ψηλοτάκουνες γόβες. Αμέσως κατεβήκαμε στο playroom, αφήσαμε τα πράγματά μας σε θυρίδα φύλαξης προσωπικών ειδών.
Μας καλωσόρισε η υπεύθυνη του playroom που ανέλαβε να μας μυήσει στα άδυτα των αδύτων. Εκλεπτυσμένη και ενημερωμένη παρά το νεαρό της ηλικίας της, μοιράζεται την επιτήρηση του χώρου με τον επίσης νεαρό σύζυγό της στον οποίο η σύντροφός μου, Κασσάνδρα, ανέπτυξε τη θεωρία του καλού swinger!
H Κασσάνδρα αφαίρεσε τα περιττά ρούχα, έμεινε με το μαύρο κορμάκι της, φόρεσε τις μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες και συνέχισε την ενημέρωση στο ζευγάρι των επιτηρητών. Τους είπαμε για την εκπομπή της Κατερίνας Αντωνοπούλου «Σε Πρώτο Πλάνο» στον «ΑΝΤ1», με θέμα την ελευθερία στη σεξουαλική έκφραση, μέρος της οποίας γυρίστηκε στη «Βιβλιοθήκη Ηδονισμού» στις 20 Ιανουαρίου 2015, η προβολή της οποίας όμως δεν έχει προγραμματισθεί ακόμη.

Μάθαμε ενδιαφέροντα πράγματα για τη λειτουργία του κέντρου ψυχαγωγίας ενήλικων, την ιστορία του, τα προβλήματα που αντιμερώπισαν με δύστροπους πελάτες και τις επιτυχημένες θεματικές βραδιές.
Το ανακαινισμένο υπόγειο στο οποίο στεγαζόταν αρχικά το μπαρ του ξενοδοχείου «ΚΗΦΙΣΣΟΣ», αποτελείται από έναν μακρόστενο και άκρως ερωτικό διάδρομο, στις δύο πλευρές του οποίου υπάρχουν 59 αριθμημένες θυρίδες φύλαξης ατομικών ειδών, με ή χωρίς κλειδαριά. Ο χώρος επιτηρείται διακριτικά από το νεαρό ζευγάρι. Πάντως κατόπιν προτροπής, παραδώσαμε τον χαρτοφύλακα και τα κινητά στην υποδοχή για φύλαξη.
Μετά την εσωτερική σκάλα αντικρύζουμε έναν μικρό προθάλαμο με σκουρόχρωμο καναπέ,  τραπεζάκι, και ερωτικές ασπρόμαυρες φωτογραφίες στον τοίχο.
Ε
πεται το συγκρότημα υγιεινής, με επτά ντους, πέντε τουαλέτες κλειστού τύπου και τρεις νιπτήρες, όλα πεντακάθαρα, καθώς και αυτόματος πωλητής προφυλακτικών.
Ο πρώτος διάδρομος καταλήγει σε μικρό προθάλαμο με καναπέ, τραπεζάκι και ερωτική κούνια στη μέση για τις ανυπόμονες κυρίες!
Ο δεύτερος διάδρομος οδηγεί στον Σταυρό του Αγίου Ανδρέα με τις δέστρες και στον ίδιο χώρο υπάρχουν οι  τρύπες ηδονής (glory holes).
Οι ιδιοκτήτες εκμεταλλεύθηκαν κάθε διαθέσιμο εκατοστό και δημιούργησαν έξι μικρά δωμάτια για παιχνίδια. Κάθε δωμάτιο περιλαμβάνει άνετο διπλό κρεβάτι, δύο μαξιλάρια, ξύλινο τραπεζάκι με χαρτοπετσέτες μιας χρήσης και σκουρόχρωμο καναπέ. Τα δωμάτια χωρίζονται με μόνιμες διαφανείς κουρτίνες (τούλι) που επιτρέπουν την παρακολούθηση, αλλά δεν φθείρονται. Στην άκρη της κουρτίνας υπάρχει μικρό άνοιγμα για τους παρατηρητές. Όλες σχεδόν οι κουρτίνες φέρουν στη μέση πινακίδα στα Αγγλικά, ώστε τα ζευγάρια να γνωρίζουν τι επιτρέπεται. Τα ζευγάρια επιλέγουν - όσα προλάβουν – που θα κατευθυνθούν. Η πρώτη πινακίδα αφορά μόνο την παρακολούθηση, η δεύτερη την πιθανή συμμετοχή άλλου ζευγαριού κατόπιν έγκρισης του πρώτου για ομαδογαμία στον ίδιο χώρο- και η τρίτη «μην ενοχλείτε». Ένα δωμάτιο που επιλέξαμε χωρίς σήμανση, που τα ζευγάρια μπορούν να ανοίγουν και να παρακολουθούν το παιχνίδι. Σχολίαζαν όμως χαμηλόφωνα την απόδοση του κάθε παίκτη.
Μετά τις 02.00  ζευγάρια  κάθε ηλικίας κατεβαίνουν στο playroom και μετακινούνται στον διάδρομο, σταματούν όπου υπάρχει ενδιαφέρον και ορισμένοι σχολιάζουν κατά τρόπο απαράδεκτο την ερωτική δραστηριοτητα των παικτών, που δείχνει τουλάχιστο έλλειψη παιδείας! Σε μια στιγμή που ανασηκώθηκα, διαπίστωσα ότι έξι γυναίκες παρακολουθούσαν την παρουσίασή μας. Έκανα νεύμα να πλησιάσουν, αλλά διακριτικά αποχώρησαν. Βογγητά, αναστεναγμοί και άλλοι διαπεραστικοί ήχοι δονούσαν την ατμόσφαιρα. «Πιο δυνατά», «τι μου κάνεις», αυτά συγκρατήσαμε! Οι Έλληνες swingers ακολουθούν τη γαλλική σχολή ηδονισμού.
Χρησιμοποιήσαμε τις λευκές πετσέτες σώματος με το λογότυπο του παλαιού ξενοδοχείου, ενώ πληροφορηθήκαμε από την υπεύθυνη του playroom ότι η παροχή συνεχούς ζεστού νερού βασίζεται στους εγκατεστημένους λέβητες.
Στο τέλος του δεύτερου διαδρόμου υπάρχει ο Σταυρός του Αγίου Ανδρέα (BDSM) με δέστρες για τολμηρά ζευγάρια, αλλά ο χώρος είχε καταληφθεί από παρατηρητές. Καταλάβαμε ότι βρισκόταν σε εξέλιξη η φάση της νύχτας!
Το υπόγειο διαθέτει καλό σύστημα αερισμού και επαρκή φωτισμό. Η μουσική είναι διακριτική. Οι ιδιοκτήτες διοργανώνουν κατά διαστήματα θεματικές βραδιές, ιδιωτικές συναντήσεις, όπως η παρουσίαση τεχνικών μασάζ τον Μάρτιο 2015 μόνο για γυναίκες.

Μειονέκτημα θεωρείται η μη μετακίνηση στον ίδιο χώρο με πετσέτα σώματος, καθότι το γυμνό σώμα παραμένει ταμπού για την πλειονότητα των πελατών που γδύνονται μόνο στα «δωμάτια».

Η ερωτική αιώρα  στον μικρό προθάλαμο με τον καναπέ αποτελεί πόλο έλξης  γυναικών και όχι μόνο.
Επιστρέφοντας στο κατάμεστο μπαρ, καθίσαμε στην εσωτερική πλευρά, ήπιαμε τα δύο ποτά, η Κασσάνδρα κόκκινο κρασί –σήμα κατατεθέν πριν από την ερωτική πράξη- και εγώ χυμό φρούτων συνοδεία ξηρών καρπών.
Μιλήσαμε με τον δεύτερο ιδιοκτήτη και μπάρμαν ταυτόχρονα, ανταλλάξαμε τηλέφωνα και συζητήσαμε πιθανή συνεργασία στο εγγύς μέλλον. Εξηγήσαμε ποιους εκπροσωπούμε, τι αποδεχόμαστε, πως βλέπουμε την ανταλλαγή συντρόφων. Συμφωνήσαμε στο εισιτήριο εισόδου για την ετήσια εκδήλωση-κοπή της βασιλόπιτας, την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016.

Η Κασσάνδρα παρακολουθούσε τα λάγνα ζευγάρια που χαριεντίζονταν - αργότερα παρατηρήσαμε συνεύρεση στον καναπέ του μπαρ, κίνηση που την εξέπληξε, γιατί δεν συνηθίζεται στα ουγγρικά κέντρα ψυχαγωγίας ενήλικων! Εμείς εδώ πρωτοτυπούμε και γράφουμε ιστορία!
Μετά τις εκκωφαντικές χορευτικές επιτυχίες, ο DJ έβαλε ελληνικά λαϊκά, με τα οποία μεράκλωσαν αρκετές κυρίες που δοκίμασαν την τεχνική τους στον στύλο χορού!
Κατεβήκαμε για δεύτερη φορά στο υπόγειο που γινόταν το «έλα να δεις». περισσότερα ζευγάρια, παρατηρητές, σχολιασμός ποιος αποδίδει καλύτερα, ποια φωνάζει δυνατότερα και διακριτική επιτήρηση από το ζευγάρι των συνιδιοκτητών.
Στο μικρό δωμάτιο-κουζίνα, έπλεναν τα γυάλινα ποτήρια νερού και πρόσφεραν δροσερό νερό στους διψασμένους παίκτες. Ταυτόχρονα εκτελούσαν τις παραγγελίες πελατών που δεν ήθελαν να διακόψουν το παιχνίδι τους. Άντε να ντυθείς, να πας στο μπαρ, να κατέβεις ξανά. Το πρόβλημα θα μπορούσε να λυθεί με τη χρήση λευκών μπορνουζιών.
Περιμέναμε να βρουμε γνωστά μας ζευγάρια με τα οποία είχαμε συνεννοηθεί να συναντηθούμε εκεί. Ίσως λόγω των επικείμενων εκλογών της 20ής Σεπτεμβρίου δεν εμφανίστηκαν. Πάντως φάνηκε καθαρά ότι οι περισσότεροι πελάτες ήταν γνωστοί μεταξύ τους και συνδιασκέδαζαν, οπότε, αν αποφασίσετε να επισκεφθείτε το κέντρο, φροντίστε να συνοδεύεστε από άλλο ζευγάρι για καλό παιχνίδι. Μη βασίζεσθε σε περιπλανώμενους παίκτες που προτιμούν να βλέπουν παρά να συμμετέχουν. Υπόψη ότι η επιδειξιομανία και η παρατήρηση είναι αναπόσπαστα στοιχεία της γαλλικής ηδονιστικής φιλοσοφίας.
Στέκομαι όμως στην προσπάθεια των ιδιοκτητών να καθιερώσουν φθηνή είσοδο για τους πελάτες τους με ανάλογες παροχές. Αναρωτηθήκαμε αν γίνονται ανταλλαγές συντρόφων, γιατί χθές βράδυ όλοι έπαιζαν με τους συντρόφους τους στον ίδιο χώρο. Εξαίρεση εμείς που ανοιχτήκαμε χωρίς ιδιαίτερη ανταπόκριση.
Άφησα την Κασσάνδρα εντελώς ελεύθερη να αυτοσχεδιάζει. Ήταν ευτυχισμένη, βρέθηκε σε οικείο περιβάλλον, μιλούσε ασταμάτητα για τις εμπειρίες της. Την αγάπησαν για το αυθόρμητο του χαρακτήρα της και την αγκάλιασαν για τις γνώσεις της. Απέδειξε έμπρακτα τι σημαίνει συνειδητοποιημένη παίκτρια.
Όταν φύγαμε στις 04.40  να προλάβουμε το πρώτο δρομολόγιο του ηλεκτρικού για Κηφισιά, αισθανθήκαμε ότι αφήναμε πίσω μας ένα κομμάτι του εαυτού μας. Όση ώρα περίμενα την Κασσάνδρα να έρθει στην είσοδο, άκουσα χαρακτηριστικό διάλογο αγανακτισμένου ζευγαριού - με το δίκιο τους - για τον σχολιασμό ορισμένων παρατηρητών που όχι μόνο έβλεπαν αλλά σχολίαζαν και τις κινήσεις του. Είχαν συγκεντρωθεί στο δωμάτιο χωρίς σήμανση, έβλεπαν το ζευγάρι σε πλήρη δράση με τα αναμενόμενα επιφωνήματα τη στιγμή του οργασμού. Είπαμε έλλειψη παιδείας. «Βλέπε και μην κρίνεις ίνα μη κριθείς!» Εμείς είμαστε συνηθισμένοι να μας βλέπουν, αλλά, βρε παιδιά, λίγο κράτει, δημιουργείτε πρόβλημα στην αυτοσυγκέντρωση»!
Εκφράζουμε την ευαρέσκειά μας στους ιδιοκτήτες που επένδυσαν σημαντικά ποσά στη μετατροπή του παλαιού ξενοδοχείου «ΚΗΦΙΣΣΟΣ» (24 δωμάτια, 42 κλίνες) ανέγερσης 1967 σε σύγχρονο κέντρο ψυχαγωγίας ενήλικων, καθώς σκέπτονται, όταν οι συνθήκες επιτρέψουν, να επεκταθούν και στους υπόλοιπους τρεις ορόφους.
Για μένα ήταν μοναδική εμπειρία να ζήσω πρωτόγνωρες στιγμές με τη σύντροφό μου και να μοιραστώ τις εμπειρίες μου με τους ιδιοκτήτες.
Το «Swing Club 4» είναι το κόσμημα του Νέου Φαλήρου, ο χώρος που λατρεύτηκε και υμνήθηκε περισσότερο από κάθε άλλον και δικαιολογημένα κατέχει ψηλή θέση στις καρδιές των ηδονιστών! Συγχαρητήρια, κύριοι, για την συνεισφορά σας στον χώρο του swinging!


Hμερομηνία επίσκεψης: Παρασκευή 18  Σεπτεμβρίου 2015
Γενική είσοδος: 20.00€ (ζευγάρι) με δύο ποτά
Ενδυματολογικός κώδικας: ισχύει μόνο για θεματικές βραδιές
Γενική βαθμολογία μπαρ και υπογείου: 8/10
Προσωπικό: 10/10 (οι ιδιοκτήτες μοιράζονται τον ενθουσιασμό μαζί με τους πελάτες, είναι ειλικρινείς, φιλικοί και εξυπηρετικοί). Το ίδιο ισχύει και για τον DJ.
Playroom: 9/10
Ακουστική μπαρ: 8/10
Παροχές παντός τύπου: 8/10
Συμπεριφορά πελατών: 6/10 - οι περισσότεροι στερούνται στοιχειωδών γνώσεων για την ανταλλαγή ερωτκών συντρόφων. Ο χώρος των τρυπών ηδονής (glory holes) και του Σταυρού του Αγίου Ανδρέα δεν είναι εύκολα προσβάσιμος σε παίκτες λόγω συνωστισμού παρατηρητών και σχολιαστών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου