Αναγνώστες

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 1411281

Σήμερα το μεσημέρι έγινε συνάντηση των διαχειριστών της ομάδας ΚΥΚΛΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΔΟΝΙΣΤΩΝ, Άγγελου Μιμηκόπουλου και Vasoula Vasoula με τον εκπρόσωπο της εταιρείας Lweb, ο οποίος παρουσίασε τις δυνατότητες της νέας πλατφόρμας που θα αντικατσστήσει την τρέχουσα.

Επίσης έγινε επίδειξη του αναβαθμισμένου video chat, εύχρηστου διαδικτυακού τόπου συζητήσεων (forum) και άλλων εφαρμογών.

Ο νέος ιστότοπος θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί στα μέλη εγκαίρως.

Δόθηκαν οδηγίες για το σχεδιασμό του νέου ιστότοπου στον οποίο θα ενσωματωθούν χρηστικές εφαρμογές.

Διαχειριστές του ιστότοπου αναλαμβάνουν οι Άγγελος Μιμηκόπουλος και Vasoula Vasoula.

H μεταφορά των 3.000 και πλέον συζητήσεων θα γίνει σταδιακά, αφού πρώτα αφαιρεθούν οι ανενεργοί σύνδεσμοι και περιορισθούν οι κατηγορίες και υποκατηγορίες.

Ο Άγγελος Μιμηκόπουλος αποχωρεί οριστικά από την ενεργό δράση λόγω προβλήματος υγείας που παρουσιάστηκε το 2012, αλλά επιδεινώθηκε το τελευταίο διάστημα.

Οι τρεις προγραμματισμένες εκδηλώσεις μέχρι την Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015 θα γίνουν κανονικά, αλλά η ομάδα πρέπει να αναζητήσει νέο χώρο συναντήσεων μετά την εορταστική εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας.

Τα μέλη τα οποία διαθέτουν χώρο κατάλληλο για τέτοιου είδους εκδηλώσεις να επικοινωνήσουν με τη Vasoula Vasoula.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου