Αναγνώστες

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

«Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤOY CAP D'AGDE: ΓΥΜΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΗΔΟΝΙΣΜΟΣ», Η ΤΑΙΝΙΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ ΤΗΣ «ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΗΔΟΝΙΣΜΟΥ»

Έχουμε σκοπό η τέταρτη, κατά σειρά, ταινία μας να είναι όσο πιο αντιπροσωπευτική γίνεται των συνθηκών που επικρατούν στην «πρωτεύουσα της ακολασίας», γι’ αυτό εξετάζουμε να συμπεριλάβουμε σκηνές ομαδικής εκσπερμάτισης με τουλάχιστον έξι άνδρες στους αμμόλοφους, ποδομαλακία (εδώ χρειάζεται εντατική προπόνηση από την κυρία ή τις κυρίες που θα επιλεγούν και επίσης ασυνήθιστους τρόπους αυτοϊκανοποίησης των γυναικών, με τη βοήθεια  δάχτυλων και χεριών από τους συντρόφους τους.  Οι σκηνές θα γυριστούν στους αμμόλοφους, γιατί στην παραλία θα επικρατεί το αδιαχώρητο! Ο ένας πάνω στον άλλον.

Εξετάζονται προτάσεις και ιδέες φίλων, αναγνωστών και ηδονιστών από το εξωτερικό. Ζευγάρια Ούγγρων γυμνιστών-ηδονιστών  έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον να συμμετάσχουν.

Με εξαίρεση τους πρωταγωνιστές, δηλαδή τα τρία  ζευγάρια και τις δυο ασυνόδευτες γυναίκες, τα πρόσωπα των υπολοίπων δεν θα διακρίνονται στην τελική μορφή της ταινίας, για την προστασία τους. Παρέχεται πλήρης εχεμύθεια και προπαντός ατελείωτη ηδονή. Οι συντελεστές της παραγωγής είναι εθισμένοι ηδονιστές και γνωρίζουν άριστα το χώρο. Η παραγωγός από την Αμερική συμμετέχει ενεργά με την παρουσία  της στο γύρισμα, παρέχοντας ουσιαστική στήριξη στα ζευγάρια. Η επιλογή της έγινε με αυστηρά κριτήρια και με βάση την προηγούμενη δουλειά της.

Χωρίς αμφιβολία, δεκάδες άτομα θα παρακολουθήσουν το γύρισμα. Τα ζευγάρια, όλοι ερασιτέχνες, θα κάνουν πρακτική εξάσκηση στο διαμέρισμά τους, ώστε να εξοικειωθούν με την παρουσία φορητής κάμερας σε ανοικτό χώρο. Άλλη ιδέα που μελετάται είναι η επάλειψη με κρέμα ή σοκολάτα των ερωτογενών σημείων των ανδρών και γυναικών και το σταδιακό γλείψιμο από τους συντρόφους τους ή τις άλλες γυναίκες! Ένα πρωτότυπο παιχνίδι στον «Κόλπο των Χοίρων». Σίγουρα θα προκαλέσει παραλήρημα ενθουσιασμού στους θεατές.

Ο πλανόδιος πωλητής παγωτού θα τρίβει τα χέρια του! Παιχνίδι με επάλειψη σοκολάτας ή κρέμας στα γυμνά σώματα δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής! Ο ένας θα τρώει κυριολεκτικά τον άλλον!

Υπενθυμίζουμε ότι  η ταινία θα κυκλοφορήσει στην Αμερική το δεύτερο εξάμηνο του 2016 σε περιορισμένο αριθμό αντιγράφων σε ψηφιακό δίσκο (DVD), με όλες τις διαδικασίες που προβλέπονται από την αμερικανική νομοθεσία (άτομα άνω των 18, έγγραφη συναίνεση κ.ο.κ.).

Στην Ελλάδα δεν θα κυκλοφορήσει, αλλά θα διατεθεί μικρός αριθμός DVD μέσω της
«Βιβλιοθήκης Ηδονισμού» μόνο με προεγγραφή. Μελετάται η προσθήκη αφηγητή στα Αγγλικά. Η τιμή πώλησης και άλλες τεχνικές προδιαγραφές  θα γίνουν γνωστές αργότερα.

Η Κασσάνδρα από την ομάδα της Βουδαπέστης έχει αναλάβει το συντονισμό της ουγγρικής αποστολής, τις συνεντεύξεις και τα διαδικαστικά. 

* Γιατί οι παλαιοί σκληροπυρηνικοί γυμνιστές ασπάζονται τον ηδονισμό; 
* Γιατί η «πρωτεύουσα της ακολασίας» είναι τόσο δημοφιλής στο χώρο των ηδονιστών;
* Βελτιώνεται η σχέση του ζευγαριού με τον ηδονισμό; κ.ο.κ
Ελπίζουμε ότι τα παραπάνω ερωτήματα θα απαντηθούν από τη διεξοδική έρευνα.

Η αποτρίχωση είναι επιθυμητή για τις κυρίες και τους κύριους, αλλ΄όχι υποχρεωτική.  Η χρήση προφυλακτικού όμως  είναι υποχρεωτική!

Τα ζευγάρια που συμμετέχουν είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας, χωρίς εμπειρία, αλλά πρόθυμα να μάθουν. Είναι πρώην γυμνιστές και τώρα εθισμένοι ηδονιστές, μέλη τοπικού συλλόγου στη Βουδαπέστη. Θα έχουν την αμέριστη συμπαράσταση της παραγωγού από την Αμερική.

20 χρόνια από την πρώτη ταινία που γυρίσαμε με δύο Βρετανούς παραγωγούς, είμαστε έτοιμοι μόνοι μας να αντιμετωπίσουμε το ακανθώδες ζήτημα του ηδονισμού που τόσες αντιδράσεις προκαλεί στην κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου