Αναγνώστες

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

HOME SWINGING AΠΟ ΤΟΝ «ΚΥΚΛΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΔΟΝΙΣΤΩΝ»



Η αναβίωση του παραδοσιακού «home swinging» (=κατ' οίκον ανταλλαγή συντρόφων και ομαδικό παιχνίδι) εντάσσεται στις άμεσες προτεραιότητες της ομάδας «ΑΓΓΙΓΜΑ-TOUCHING COUPLES».

Έχουμε ήδη προσεγγίσει παλαιά μέλη της αρχικής ομάδας «ΚΥΚΛΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΔΟΝΙΣΤΩΝ» στο Facebook που είχαν αποχωρήσει για ίδιους λόγους, αλλά επιστρέφουν σταδιακά στο νέο σχήμα, με τα οποία συζητήσαμε  τη διοργάνωση τέτοιων συναντήσεων σε φιλικό χώρο. Υπήρξε κατ' αρχάς θετική απάντηση
στην πρότασή μας.

Πέρα από τη διεθνή πρακτική που ακολουθείται σε τέτοιες συναντήσεις και παραμένει σε ισχύ μέχρι σήμερα, το σπιτικό παιχνίδι προσαρμόζεται στα ελληνικά δεδομένα, ώστε να απηχεί τις τάσεις που επικρατούν στο χώρο.

Η συμμετοχή στις συναντήσεις αυτές επιτρέπεται μόνο σε μέλη της ομάδας που διατηρούν λογαριασμό στον ιστότοπο «ΚΥΚΛΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΔΟΝΙΣΤΩΝ» και εμφανίζονται τουλάχιστο τρεις φορές στις εκδηλώσεις της ομάδας στη «Βιβλιοθήκη Ηδονισμού».  Κοντολογίς, μόνο εχέμυθα μέλη άνω των 30 δικαιούνται να συμμετάσχουν στις συναντήσεις. Ο αριθμός των μελών είναι περιορισμένος για τον οποίο αποφασίζουν οι δύο διαχειριστές, αφού λάβουν υπόψη όλες τις παραμέτρους.

Οι συναντήσεις γίνονται Σάββατο ή Κυριακή, σε ώρα που εξυπηρετεί τα μέλη και φυσικά τον ιδιοκτήτη του χώρου. Δεν επιτρέπεται η χρήση κάθε τύπου οπτικοακουστικού υλικού, ενώ και οι συναντήσεις δεξιάγονται στον ίδιο χώρο με φυσική επαφή των παικτών.

Με αυτό τον τρόπο μέλη της ομάδας απολαμβάνουν το ομαδικό παιχνίδι σε εντελώς ελεγχόμενο χώρο .

Το «home swinging» είναι πολύ διαδεδομένο σε όλο τον κόσμο, κυρίως για ζευγάρια και μεμονωμένα άτομα που αποφεύγουν την έκθεση σε μεγάλους και απρόσωπους χώρους διασκέδασης. Στην Ουγγαρία συγκεντρώνονται μέχρι δέκα άτομα σε φιλικά σπίτια, όπως μας πληροφόρησε η υπεύθυνη του τοπικού παραρτήματος.

Η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει στη σημερινή, έκτη κατά σειρά, συνάντηση των μελών στη «Βιβλιοθήκη Ηδονισμού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου