Αναγνώστες

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

«H ΑΓΝΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ CAP D'AGDE» ΓΥΜΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΗΔΟΝΙΣΜΟΣ, ΕΝΑΣ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

Η επικείμενη ταινία τεκμηρίωσης με θέμα τις διακοπές τριών ζευγαριών  μέσης ηλικίας (40-50), οπαδών του εναλλακτικού τρόπου ζωής με την ανταλλαγή συντρόφων, από την Ουγγαρία και τη Γαλλία στο Cap d'Agde, μάς απασχολεί σχεδόν σε καθημερινή βάση. Εξετάζουμε προσεκτικά όλες τις προτάσεις και ιδέες, προκειμένου να καταλήξουμε στην οριστική μορφή του περιεχόμενου της.

Ο έρωτας σε κάθε μορφή του είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής στο «Χωριό Γυμνιστών», καθώς όλα κινούνται γύρω απ΄ αυτόν. Μια ταινία τεκμηρίωσης για το
Cap dAgde, λοιπόν, δεν μπορεί να μην περιλαμβάνει σκηνές σεξ και μάλιστα ομαδικού σεξ στους αμμόλοφους, τα διαμερίσματα και φυσικά στον «Κόλπο των Χοίρων», την αγαπημένη παραλία των ηδονιστών. Όμως, σε διαφορά από τις άλλες παραγωγές, εδώ τα ζευγάρια μιλούν ανοιχτά για τις σεξουαλικές αναζητήσεις τους  και εξηγούν στη γλώσσα τους με κατανοητό τρόπο το λόγο που τους οδήγησε στην υιοθέτηση του νέου τρόπου ζωής. Υπόψη ότι όλα τα ζευγάρια αυτοχαρακτηρίζονται  γυμνιστές η γυμνοκράτες, όπως λέμε εμείς. Κατ’ αυτούς ο συνδυασμός γυμνισμού και ηδονισμού είναι η απάντηση στους σοβαροφανείς και σεμνότυφους, μια γροθιά στα θεμέλια της σύγχρονης κοινωνίας.

Βρισκόμαστε σε επαφή με Γάλλους συνάδελφους, άριστους γνώστες των συνθηκών του
Cap dAgde προκειμένου να χρησιμοποιήσουμε τις υπηρεσίες τους. Οι Γάλλοι λατρεύουν το ομαδικό σεξ, που διακρίνεται σε gangbang και bukkake. Το πρώτο, πολύ διαδεδομένο σε κλειστούς ιδιωτικούς χώρους και λέσχες, είναι η ταυτόχρονη επαφή μιας γυναίκας με τρεις ή περισσότερους άνδρες ή δυο γυναίκες με ανάλογο αριθμό αρσενικών. Το δεύτερο είναι η ομαδική εκσπερμάτιση πολλών ανδρών στο πρόσωπο μιας γυναίκας. Και στις δυο περιπτώσεις η γυναίκα έχει τον πρώτο λόγο και οι άνδρες εκτελούν τις εντολές της!

Συγκεντρώσεις για gangbang και bukkake οργανώνονται  στα κέντρα διασκέδασης του Cap dAgde, αλλ΄ εκεί απαγορεύεται η χρήση κάμερας και κινητών τηλεφώνων.

Η ταινία παρουσιάζει, μεταξύ άλλων,  την επιδειξιομανία κύριο συστατικό της ηδονιστικής φιλοσοφίας. Επισκεπτόμαστε καταστήματα ερωτικών βοηθημάτων, στα οποία οι κυρίες δοκιμάζουν σέξι  φούστες, αλλά ενδιαφέρονται να δείξουν το αποτριχωμένο αιδοίο τους στους πελάτες ή δοκιμάζουν γόβες στιλέτο απλά για να σκύψουν και να προσφέρουν θέαμα! Καταγράφουμε τις αντιδράσεις των ανδρών, όταν βλέπουν τις γυναίκες τους να σηκώνουν τη φούστα σε κεντρικά σημεία του κέντρου, απολύτως φυσιολογική συμπεριφορά για τους ηδονιστές.

Στον «Κόλπο των Χοίρων» διοργανώνουμε πρωτότυπο διαγωνισμό γλειψίματος του ανδρικού και γυναικείου σώματος. Οι διαγωνιζόμενοι απλώνουν την παγωμένη κρέμα ή σοκολάτα στο σώμα του άνδρα ή της γυναίκας τους και, χρησιμοποιώντας μόνο τη γλώσσα τους, προσπαθούν να  καθαρίσουν τον άνθρωπό τους παρουσία δεκάδων ηδονοβλεψιών και θεατών. Βέβαια υπάρχει το ενδεχόμενο να εμφανισθούν και άλλες γυναίκες που θα έχουν ερεθιστεί από το θέαμα. Οι νικητές ρουφούν τη γαλλική σαμπάνια, με την οποία έχουν περιλούσει το άλλο φύλο!

Η ταινία τεκμηρίωσης, με τη χρήση αφηγητή στα Αγγλικά παρουσιάζει σε συντομία την εξέλιξη του
Cap dAgde
και τις απεριόριστες ευκαιρίες για σεξουαλικές αναζητήσεις που προσφέρει στους χιλιάδες παραθεριστές.

Πιστεύουμε ότι η ταινία τεκμηρίωσης θα αποτελέσει υλικό μελέτης για το μελετητή του μέλλοντος, όπως συνέβη με τις προηγούμενες συμπαραγωγές μας  με Βρετανούς το 1992 και 1994. Τότε ήταν καθαρά  ταινίες γυμνιστών. Τώρα μπαίνουμε στα βαθιά νερά του ηδονισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου