Αναγνώστες

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

OMΑΔΙΚΟ ΣΕΞ (5)

Ε. KRONHAUSEN: «Στην ουσία, εκείνες οι συγκεντρώσεις μπορεί να είναι διασκεδαστικές όσο και ερωτικές. Έχουμε συχνά σαλτάρει σε σεξ πάρτι. Όταν έχεις συγκεντρώσει 20 ανθρώπους σε ένα κρεβάτι, κάτι αστείο πρόκειται να συμβεί - όπως κάποιος να πέσει. Ή σχηματίζοντας ανθρώπινη πυραμίδα και συμβάλλοντας στην κατάρρευση όλου του πράγματος».

P. KRONHAUSEN: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ  το πάρτι που πήγαμε την περασμένη άνοιξη, όπου οι άνδρες άνοιξαν την τηλεόραση να παρακολουθήσουν παιχνίδι μπάσκετ. Στην πραγματικότητα μετέφεραν φορητές συσκευές από δωμάτιο σε δωμάτιο όσο συνεχιζόταν το σεξ. Ο Έμπε και εγώ δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε. Όταν το δίλημμα ήταν παιχνίδι ή σεξ, διάλεξαν παιχνίδι».

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Όταν καλείς φίλους για ομαδικό σεξ, κρύβεις τις διάφορες συσκευές, ειδικά όταν υπάρχουν προγραμματισμένες αθλητικές εκδηλώσεις. Ούτε επιτρέπεις φορητές συσκευές από δωμάτιο σε δωμάτιο. Τα κορίτσια επαναστατούν δικαιολογημένα. Το ομαδικό σεξ θέλει συγκέντρωση, όχι διάσπαση της προσοχής. Άσε που υπάρχει κίνδυνος οι άνδρες να μη βρίσκουν τις σωστές τρύπες και να καταλήγουν σε παλάμες ή μασχάλες! Επίσης, απομακρύνετε τα αλκοολούχα ποτά. Οι μεθυσμένοι σίγουρα δεν βρίσκουν το δρόμο και μπερδεύουν τις τρύπες, αφού μοιάζουν μεταξύ τους…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου