Αναγνώστες

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

16 AΜΕΡΙΚΑΝΙΔΕΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ

16 Αμερικανίδες ηλικίας 22-62 ετών, από αστικές και αγροτικές περιφέρειες,  συμπλήρωσαν το αναλυτικό ερωτηματολόγιο με γενικές και ειδικές ερωτήσεις για τις απόψεις τους στην ανταλλαγη΄συντρόφων. Το ερωτηματολόγιο χρησιμοποιήθηκε σαν βάση για τη σύνταξη της θέσης της κυρίας Mindy Shalayne Popplewell στο Τμημα Κοινωνιολογίας του Πανεπιστήμιου του Δυτικού Κεντάκι το 2006, με τίτλο "Women in the Lifestyle: A Qualitative Look at the Perceptions, Artitudes, and Experiences of Women Who Swing".

H θέση της που εγκρίθηκε το Δεκέμβριο 2006, βασίζεται στις απαντήσεις των γυναικών αυτών, οι οποίες αναλύονται και σχχολιάζονται από την κυρία Popplewell. Υπόψη ότι οι περισσότερες είναι αμφιφυλόφιλες (bi-sexual), έγγαμες και μοιράζονται μοναδκές εμπειρίες, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι οι άνδρες δεν είναι επιθετικοί στην ανταλλαγή συντρόφων, ότι βελτιώθηκε σημαντικά η σεξουαλική ζωή με το σύντροφό τους και αποκαταστάθηκε η επικοινωνία με αυτόν.

Οι κυρίες αυτές αξίζουν το θαυμασμό για την ειλικρίνειά τους. Γνήσιες καΙ συνειδητοποιημένες παίκτριες χρειάζονται στο χώρο μας και όχι διαδικτυακοί ή εικονικοί swingers.

Όπως επισημαίνουν στην κυρία Popplewell, o ρόλος του άνδρα είναι να παρέχει ασφάλεια στην ελεύθερη έκφραση της σεξουαλικότητάς τους. Πρέπει η γυναίκα να αισθάνεται άνετα στο χώρο και να ενθαρρύνεται να μοιράζεται τις φαντασιώσεις της με τους άλλους παίκτες. Συμφωνούμε απόλυτα.

Παιχνίδι στον ίδιο χώρο, στο ίδιο κρεβάτι - αν χωράει τα άτομα- και φυσική επαφή μεταξύ των παικτών. Η ομάδα μας προωθεί την ανταλλαγή συντρόφων στο σπίτι, σε περιβάλλον που έχουμε διαμορφώσει ανάλογα με τον αριθμό των παικτών.

Μήπως τελικά η ανταλλαγή συντρόφων μας κάνει καλύτερους ανθρώπους, που μαθαίνουν να μοιράζονται τα πάντα. Άλλωστε ο ομαδικός γάμος ξεκίνησε από απλή ανταλλαγή συντρόφων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου