Αναγνώστες

Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

H ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - ΜΕΡΟΣ Ζ'


Αφού απολαύσαμε το παγωτό μας, θηλάσαμε - τρόπος του λέγειν - εκεί που τελείωνες οι καυλωμένες έριχναν δήθεν κατά λάθος παγωτό στις ρώγες τους, ενώ έβαζαν τα δάχτυλά τους στον κόλπο τους. Η Μαρί-Φρανς μου είπε να της πιάσω το μαντίλι από το πάτωμα. Υπάκουσα, αλλά τι να δω κάτω από το τραπέζι: όλες είχαν ρίξει χαρτομάντιλα, είχαν ανοίξει τα πόδια τους και ήθελαν γλείψιμο. Σκηνή απερίγραπτης καύλας!  Ο Πιερ έγλειφε δύο γυναίκες και μου άφησε χώρο για τις υπόλοιπες. Ποια να πρωτογλείψω. Η Κριστίν έχυνε ασταμάτητα στο πρόσωπό μου. Η Υβέτ μπήκε κάτω από το τραπέζι να βοηθήσει την κατάσταση, όμως έπαιζε με τα καυλιά μας.

Η ώρα είχε πάει 1 το μεσημέρι και αποφασίσαμε να πάμε στην υπεραγορά φρούτων. Οι καυλωμένες ήθελαν να παίξουν με τα φρούτα. Είχαν πληροφορηθεί ότι στο βάθος του καταστήματος υπήρχε ειδική γωνιά για παιχνίδι! Πήραμε δύο καλάθια και κατευθυνθήκαμε στο συγκεκριμένο σημείο. Η Οφελί ήθελε δαχτύλωμα και έβγαζε τη γλώσσα της. Στο βάθος του καταστήματος είδαμε σκηνές απερίγραπτης ακολασίας. Γυναίκες έπαιζαν με ροδάκινα και μπανάνες. Μια είχε βάλει το καυλί του συντρόφου της σε μπανάνα και την έτρωγε. Μια άλλη σύγκρινε τα βυζιά της με τα πεπόνια! Μέσα στην καύλα της η Μαρί-Φρανς μου ζήτησε να της βάλω ένα αγγούρι στον κόλπο της. Το ίδιο έκαναν και οι υπόλοιπες. Περιττό να λεχθεί ότι αγοράσαμε τα ζαρζαβατικά.

Αφού ψωνίσαμε ό,τι χρειαζόμασταν, φθάσαμε στο ταμείο. Εκεί πέσαμε σε μια καυλωμένη ταμία που μας έδωσε το κινητό της, τονίζοντας ότι ήθελε να πηδηχτεί μαζί μας. «Δεν φοράω εσώρουχο!» Έσκυψα και διαπίστωσα ότι πραγματικά δεν φορούσε. Το άτριχο μαυρισμένο μουνάκι της υποσχόταν τρελές στιγμές.

Η παρέα μεγάλωνε. Έπρεπε να εξασφαλίσουμε καλή θέση κοντά στο φράχτη. Πήραμε δύο μπλε ομπρέλες, σήμα κατατεθέν των ηδονιστών, και φθάσαμε στο επιλεγμένο σημείο. Τα ζευγάρια είχαν αρχίσει την προθέρμανση. Στοματικό στην ημερήσια διάταξη. Βρήκαμε και δύο γνωστούς της Μαρί-Φρανς. Εκείνη έσκυψε και μοιράστηκε μαζί τους το αδέσποτο καυλί, εγκρίνοντας έτσι την ενέργειά τους.  Μετρήσαμε καμιά σαρανταριά πίπες και άλλα τόσα γλειφομούνια.  Τα κορίτσια μάς ξάπλωσαν στην άμμο και επιδόθηκαν στο ευγενές άθλημα της πεολειξίας. Ταυτόχρονα όμως παρακολουθούσαν τα άλλα ζευγάρια και αντάλλασσαν φιλοφρονήσεις...  Μόλις ο σύντροφός τους έφθανε στην κορύφωση, σήκωναν το αριστερό χέρι τους! Έτσι καταλάβαινες πόσοι είχαν ολοκληρώσει!
  
Σηκώθηκα να φέρω ξυλάκια παγωτό για τις καυλωμένες. Πήρα και τον Πιερ μαζί μου. Ο παγωτατζής έκανε τρελές πωλήσεις. Οι περισσότεροι αγόραζαν ξυλάκια για παιχνίδι. Καθώς περιμέναμε τη σειρά μας, αισθάνομαι ένα χέρι να μου τραβάει το καυλί. Δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, αφού βρισκόμασταν στο «ακρωτήριο της ακολασίας». Ο Πιερ γύρισε να δει ποια ήταν. Η Οφελί μας είχε ακολουθήσει. «Είχα ανάγκη να πιάσω καυλί!» Την άρπαξα και τη φίλησα. «Δεν αντέχεις ούτε λεπτό χωρίς καυλί!» «Μου αρέσει να παίζω, να γλείφω, να στραγγίζω ανδρικά εργαλεία!»


Στο φράχτη το παιχνίδι είχε αρχίσει. Όλοι ανακατεμένοι έγλειφαν, πίπωναν, δαχτύλωναν και γύρω τους είχε σχηματισθεί κύκλος θεατών-αυνανιστών στους οποίους έγινε σύσταση να μην πλησιάσουν και λερώσουν τα κορίτσια. Η Μαρί-Φρανς παραληρούσε από την καύλα. Ακατάληπτα λόγια, βογγητά, κραυγές, ενώνονταν με το ρυθμικό παίξιμο των ηδονοβλεψιών. Η Οφελί αγριεύτηκε. «Δύο λεπτά έλειψα και δεν αντέξατε...» «Πηδιέστε συνέχεια από τις επτά το πρωί. Βάλτε τάπα στο μουνί σας, γαμημένες ηδονίστριες!»

Αυτές στον κόσμο τους. «Κορίτσια, τελείωσε η βάρδιά μου και ήρθα να πηδηχτώ», ακούστηκε η φωνή της ταμία. Η Ισαμπέλ πέταξε το παρεό της και αποκάλυψε το σμιλεμένο σώμα της. «Τώρα, μπορείτε να με δαχτυλώσετε, να με πηδήξετε, να με φάτε ολόκληρη!» «Δεν βλέπω κανένα ελεύθερο καυλί να φάω!»  Ο αριθμός των θεατών μεγάλωνε.

Κατά τις 5.30μμ παρατηρήσαμε μετακίνηση ζευγαριών και αυνανιστών στους αμμόλοφους. Με χειρονομίες καταλάβαμε ότι βρισκόταν σε εξέλιξη ομαδικό, gang-bang. Η Μαρί-Φρανς έδωσε το σύνθημα να τρέξουμε να δούμε το παιχνίδι. «Εμείς δεν θα κάνουμε το δικό μας; Τόσες γυναίκες έχουμε στην παρέα και τι γυναίκες!» «Μην προτρέχεις, Μίκι, κάτι έχω στο μυαλό μου!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου