Αναγνώστες

Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

«ΕΙΣΒΟΛΗ» ΓΥΜΝΩΝ ΠΕΛAΤΩΝ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ!


Post image for Naked Shoppers Flock To German Supermarket

Η παραπάνω φωτογραφία προέρχεται από την «εισβολή» γυμνών πελατών στα εγκαίνια του πολυκαταστήματος «Priss»  το Σάββατο, 16 Ιουνίου 2012, στην κωμόπολη Süderlügum (2.249 κάτοικοι) κοντά στη γερμανοδανική μεθόριο.

Ο διευθυντής του πολυκαταστήματος, Nils Sterndorff, είχε υποσχεθεί στους πρώτους 100 πελάτες που θα εμφανίζονταν γυμνοί ή μάλλον «γυμνόκωλοι» δωρεάν προϊόντα αξίας €270.00 κατ’ άτομο. Όπως εξήγησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ που περίμεναν ανυπόμονα στο χώρο στάθμευσης, δεν ανέμενε περισσότερους από 10 γυμνούς πελάτες!

Η δωρεάν προμήθεια αλκοολούχων ποτών και άλλων ειδών, όμως, προσέλκυσε το ενδιαφέρον δεκάδων πελατών, ιδίως Δανών, οι οποίοι προτιμούν τα γερμανικά πολυκαταστήματα λόγω καλύτερων τιμών. Την ημέρα των εγκαινίων συγκεντρώθηκαν 250 πελάτες από τα «μαύρα» χαράματα, προκειμένου να προλάβουν.

Τόσο ο διευθυντής του πολυκαταστήματος όσο και τα ΜΜΕ δεν περίμεναν τέτοια ανταπόκριση. Κλήθηκε η αστυνομία να επιβάλει την τάξη, επιτρέποντας την είσοδο σε 20 άτομα κάθε φορά.

Οι γυμνοί πελάτες, άνδρες και γυναίκες, οι τελευταίες φορούσαν μόνο τις μπότες τους, έτρεχαν στους διαδρόμους και φόρτωναν ό,τι περιλάμβανε ο κατάλογος προμηθειών, αδιαφορώντας για τα ΜΜΕ που «έτριβαν τα χέρια τους» για το ανέλπιστο δώρο! Υπήρχαν, βέβαια, και ντυμένοι πελάτες, όπως φαίνεται από το βίντεο που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο

Δεν είναι η πρώτη φορά που όμιλοι πολυκαταστημάτων υιοθετούν τη «γυμνή» προβολή. Στην περίπτωση του συγκεκριμένου πολυκαταστήματος, η προμήθεια δωρεάν αλκοολούχων ποτών ήταν ισχυρό κίνητρο για δημόσιο γδύσιμο!
 
Η είδηση έκανε το γύρο του κόσμου. Προσωπικά, δεν πιστεύουμε ότι θα επαναλάβει το εγχείρημα. Τα εγκαίνια στέφθηκαν από επιτυχία, αλλά η επιχείρηση-προβολή κόστισε στην εταιρεία €27.000. Πάντως δεν διευκρινίστηκε αν μόνο οι πρώτοι 100 επωφελήθηκαν από την προσφορά. Διαφορετικά, το πολυκατάστημα προσέφερε τρόφιμα και ποτά συνολικής αξίας €67.500!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου