Αναγνώστες

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

MΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Από σήμερα αρχίζει η πιο δύσκολη ίσως εβδομάδα του έτους για την ομάδα μας.

Την Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου, στις 12.00, έχουμε συνάντηση με τον υπεύθυνο της εταιρείας
Lweb, που έχει αναλάβει την αναβάθμιση του ιστότοπου «ΚΥΚΛΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΔΟΝΙΣΤΩΝ», στην Εκάλη Αττικής, προκειμένου να καταλήξουμε στην οριστική διαμόρφωση των ιστοσελίδων.

Ακολουθεί η έκτη συνάντηση μελών στο χώρο της «Βιβλιοθήκης Ηδονισμού» την Κυριακή, 30 Νοεμβρίου, στις 1μμ, με προβολή ταινίας και συζήτηση.

Προγραμματίζονται δύο τουλάχιστον συναντήσεις ζευγαριών,
home swinging, γιατί πρέπει να παίζουμε, ώστε να διατηρούμαστε σε καλή κατάσταση. Είναι ο τομέας της νέας αρχηγού μας, Vasoula Vasoula, που βάζει τη δική της σφραγίδα στις δράσεις μας! Καλή η φιλοσοφική αξιολόγηση της ανταλλαγής συντρόφων και του ομαδικού σεξ, αλλά καλύτερη η δράση...!

Μετά την ορισιιτκή διαμόρφωση του αναβαθμισμένου ιστότοπου αρχίζει η μεταφορά σχεδόν 3.100 συζητήσεων σε τρεις γλώσσες, εργασία που πρέπει να ολοκληρωθεί μέσα στο Δεκέμβριο και φυσικά η επανεγγραφή μελών. Η αλλαγή του χρόνου πρέπει να μας βρει πανέτοιμους!

Την εβδομάδα 47 είχαμε την τιμή να υποδεχθούμε στο φιλόξενο χώρο της «Βιβλιοθήκης Ηδονισμού» τους εξής:
Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου: 4 μέλη, συνάντηση με το Γιώργο Πετράκη, ιδιοκτήτη της επιχείρησης «Ίριδα Κατάστημα Ερωτικών Ειδών», παρουσία των μελών Άγγελος Μιμηκόπουλος, 
Βασιλης Ρουβαλης
και Vasoula Vasoula 
Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου: 6 μέλη, παράδοση-παραλαβή καθηκόντων από τον Άγγελο Μιμηκόπουλο στη Vasoula Vasoula, παρουσία των μελών
Αμφι άντρας για αντρογυνο Βασιλης Ρουβαλης, Γεώργιος Ανδρουλιδάκης και Konstantinos Antoniou 
Κυριακή, 23 Νοεμβρίου: φιλική συζήτηση με το μέλος
Themis

Και έπεται συνέχεια...

Καλή εβδομάδα!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου