Αναγνώστες

Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΤΟ Α ΚΑΙ ΤΟ Ω ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ


Η επικοινωνία αποτελεί το Α και το Ω στην ανταλλαγή συντρόφων. Είναι το συστατικό επιτυχίας ενός καλού παιχνιδιού
σε μικρό ή μεγάλο κύκλο. Χωρίς αυτήν το παιχνίδι, αν τελικά προχωρήσει, είναι απλή σεξουαλική εκτόνωση της στιγμής.

Η Vasoula και εγώ λάβαμε υπόψη αυτό το θέμα όταν συστήσαμε την κλειστή ομάδα ηδονιστών "ΑΓΓΙΓΜΑ-TOUCHING COUPLES". Συμφωνήσαμε ότι όλα τα προς ένταξη ζευγάρια έπρεπε να εμφανισθούν στο χώρο της Βιβλιοθήκης Ηδονισμού, να μιλήσουν μαζί μας, να μοιραστούν τις επιθυμίες τους και μετά να γίνουν μέλη. Με την άμεση επικοινωνία διαπιστώνουμε αν πραγματικά μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της ομάδας.

Το Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, διοργανώνουμε την πρώτη συνάντηση ζευγαριών της ομάδας μας σε επιλεγμένο χώρο των Βορείων Προαστίων. Επιδιώκουμε να γνωριστούμε καλύτερα στο κατάλληλο περιβάλλον, να παίξουμε, γιατί  η πεμπτουσία της ανταλλαγής συντρόφων είναι το ομαδικό παιχνίδι, και να γινουμε πραγματική οικογένεια ηδσνιστών.

Η καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής είναι η 28η Νοεμβρίου. Οι θέσεις είναι περιορισμένες, γι' αυτό όσοι ενδιαφέρονται να ευχαριστηθούν παιχνίδι, να αποφασίσουν εγκαιρως.

Παράλληλα, μέσα στο Δεκέμβριο θα έχουμε έτοιμη την αναβαθμισμενη έκδοση του ιστότοπου "ΚΥΚΛΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΔΟΝΙΣΤΩΝ", ώστε τα μέλη να απολαύσουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες από ηδονιστές για ηδονιστές. Δείγμα της αναβαθμισμένης έκδοσης θα παρουσιαστεί στην εκδήλωση της 30ής Νοεμβρίου στην Εκάλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου